Eestikasiino.org pakub kasiino ja pokkeri, samuti Rulett ja Blackjacki juhiseid ühes Pokerstars Boonus.
Külasta meie lehekülge täna ja lõika Eesti suurimast Pokkeri teejuhist kasu.
Külasta meie lehekülge täna ja lõika Eesti suurimast Pokkeri teejuhist kasu.
Nädala TOP10
1. stenperkust
2. Sev7en
3. mees roosas
4. markel8
5. herki50
6. -kj-
7. hardy
8. KÕVAVEND
9. oliverveimer
10. wot11
Nädala võitja
- Foorumid »
- Abi ja reeglid »
GameFriik Abi (üsnagi detailne): Kasutaja Kontrollpaneel
| 27 vastust. Lehekülg 1/2 | 1 2 |
Postitatud 3 aastat tagasi
Antud abi ei kehti enam, uuenenud abi leiad http://abi.gamefriik.ee
Pilt kasutaja kontrollpaneelist:

POSTKAST
1. K: Kuidas teada saada, kas saaja on minu kirja lugenud või mitte?
V: Olles postkastis, mine Outbox'i, iga seal olev punase/roosa pealkirjaga kiri on saaja poolt lugemata.
2. K: Kuidas on võimalik osa oma kirjadest kustutada?
V: Tee linnuke ette kirjadele, mida soovid kustutada, seejärel keri alla, ning vajuta nupu peale. Või ava kiri ning vajuta all paremal asuvat "kustuta" nuppu.
Lisa: Kui soovid kõik kirjad kähku ära kustutada, siis pole sul vaja neid kõiki eraldi linnukestega märgistada, lihtsalt keri alla, ning vajuta "märgi kõik" nuppu, kui aga siiski otsustad oma kirjad alles jätta vajuta "võta märgistus maha" nupu peale.
3. K: Kuidas ma oma kirjale vastan?
V: Ava kiri, millele soovid vastuse saata, ning vajuta nuppu "vasta", mis asub üleval paremal nurgas, olles kirja avanud.
4. K: Kuidas kirja saata?
V: Mine selle inimese profiili, kellele kirjutada tahad, ning vajuta SAADA KIRI nupu peale.
VIP lehekülg
1. K: Kuidas saada omale VIP staatust?
V: Selleks on 2 võimalust, sa kas maksad 400 punkti (30 päeva VIP õigusi), või saadad SMS-i (45 päeva VIP õigusi). Informatsioon, kuidas SMS'i saata, on sulle antud. Olles valinud sobiva tasumisvõimaluse, vajuta "telli" nuppu.
2. K: Mida ma VIP-ina teha saan?
V:

Lisa: Hüüdlause ning profiili lisainfo lisamine peaks toimuma probleemideta.
minu konto
Polegi midagi rääkida.. ühesõnaga, tegemist on sinu konto ehk profiiliga, mis sisaldab sinule - kui GameFriigi kasutajale - omaseid andmeid. (näidiseks tõin kasutaja külaline profiili.)
minu sõbrad
1. K: Kuidas omale sõbralisti sõpru lisada saab?
V: Selleks mine sõbra profiili ning vajuta LISA SÕBRAKS nupu peale.
2. K: Kuidas sõpra oma sõbralistist eemaldada?
V: Vajuta lingile minu sõbrad seejärel otsi inimene keda soovid sõbalistist eemaldada ning vajuta nuppu "kustuta", mis asub selle inimese pildi/avatari all.
3. K: Kuidas ma tean, kas minu sõber on sisse loginud, või mitte?
V: Selleks vaata sõbra pildi kõrval olevat märki, kui see on roheline, ning selle peale on kirjutatud
, on sinu sõber momendil GameFriigis. Kui see märk on roosa/punane ning selle peale on kirjutatud
siis pole ta momendil sisse logitud. Profiilis/kommentaarides/foorumis on üks väike täpp kasutajanimede ees, mis näitab, kas inimene on sisse loginud või mitte. Jällegi,
- on;
- ei ole.
minu pildid
1. K: Kuidas lisada profiili galeriisse pilti/pilte?
V: Selleks tuleb sul kõigepealt otsida oma arvutist pilt, mida soovid lisada, et seda teha, vajuta sirvi/lehitse/browse nupu peale. Olles sobiva pildi leidnud, tuleb sul panna pildile lisainfo, mis seda pilti kirjeldaks. Olles oma toimingud sooritanud, vajuta Saada nuppu.
2. K: Kuidas pilti Kustutada/muuta?
V: Et pilti kas kustutada või muuta tuleb sul jällegi avada minu pildid, vali pilt ning soorita oma toimingud. Nupud Muuda/Kustuta asuvad pildi kirjeldusest all paremal nurgas.
3. K: Kuidas pilti avada, et saaks pildi kommentaare ning muud infot lugeda?
V: Selleks tuleb sul lihtsalt avada minu konto, ning teha hiireklõps pildi peale, mida soovid lähemalt uurida.
minu lemmikud
1. K: Mida saab lemmikutesse lisada?
V: Momendil saab lemmikutesse lisada ainult Online mänge.
2. K: Kuidas mängu lemmikutesse lisada?
V: Selleks otsi sobiv mäng, mängu pildi juurest leiad nupu "lisa lemmikutesse".
3. K: Kuidas pilti lemmikutest eemaldada?
V: Selleks tuleb sul avada minu lemmikud ning leida pildi juurest jällegi üks nupp nagu "kustuta lemmikutest".
minu kommentaarid
1. K: Mis mõte sellel on?
V: Et inimesed saaksid oma postitatud kommentaare lugeda..
konto seaded
1. K: Milleks on mõeldud konto seaded?
V: Selleks, et inimesed saaksid oma andmeid muuta.
2. K: Mitu erinevat varianti andmeid on, mida muuta saan?
V: Konto seaded - Muuda oma profiilis kuvatavaid andmeid.
Parool - Muuda oma kasutaja parooli.
Pilt - Sea omale nii profiili kui ka foorumi pilt.
Messenger - Vali, kas tahad, et GameFriik messenger oleks aktiivne või mitte.
3. K: Kuidas ma oma profiilis kuvatavaid andmeid muudan?
V: Selleks ava konto seaded siis täida lahtrid enda kohta ning vajuta "Muuda" nuppu.
4. K: Kuidas ma oma parooli muuta saan?
V: Olles konto seadedete lehel vajuta Parool peale, mis asub üleval paremal nurgas. Seejärel tuleb sul sisestada uus parool ning vajutada "Muuda" nuppu.
5. K: Kuidas ma omale pilti foorumisse/profiili avatarina saan?
V: Olles konto seadedete lehel vajuta Pilt peale. Seejärel otsi arvutist sobiv pilt vajutades sirvi/lehitse/browse peale, ning vajuta nuppu "Saada".
6. K: Kuidas olemasolevat avatari kustutada?
V: Olles konto seaded » pilt lehel vajuta olemasoleva avatari all olevat "kustuta" nuppu.
7. K: Kuidas GameFriik Messengeri aktiivseks/mitteaktiivseks muuta?
V: Olles konto seadedete lehel vajuta Messenger peale. Olles Messengeri seadetes tuleb sul lihtsalt valida kas Jah, või Ei ning vajutada "Muuda" nuppu.
Loodan, et sellest on abi uuematele kasutajatele.
Parimat,
Don
Pilt kasutaja kontrollpaneelist:

POSTKAST
1. K: Kuidas teada saada, kas saaja on minu kirja lugenud või mitte?
V: Olles postkastis, mine Outbox'i, iga seal olev punase/roosa pealkirjaga kiri on saaja poolt lugemata.
2. K: Kuidas on võimalik osa oma kirjadest kustutada?
V: Tee linnuke ette kirjadele, mida soovid kustutada, seejärel keri alla, ning vajuta nupu peale. Või ava kiri ning vajuta all paremal asuvat "kustuta" nuppu.
Lisa: Kui soovid kõik kirjad kähku ära kustutada, siis pole sul vaja neid kõiki eraldi linnukestega märgistada, lihtsalt keri alla, ning vajuta "märgi kõik" nuppu, kui aga siiski otsustad oma kirjad alles jätta vajuta "võta märgistus maha" nupu peale.
3. K: Kuidas ma oma kirjale vastan?
V: Ava kiri, millele soovid vastuse saata, ning vajuta nuppu "vasta", mis asub üleval paremal nurgas, olles kirja avanud.
4. K: Kuidas kirja saata?
V: Mine selle inimese profiili, kellele kirjutada tahad, ning vajuta SAADA KIRI nupu peale.
VIP lehekülg
1. K: Kuidas saada omale VIP staatust?
V: Selleks on 2 võimalust, sa kas maksad 400 punkti (30 päeva VIP õigusi), või saadad SMS-i (45 päeva VIP õigusi). Informatsioon, kuidas SMS'i saata, on sulle antud. Olles valinud sobiva tasumisvõimaluse, vajuta "telli" nuppu.
2. K: Mida ma VIP-ina teha saan?
V:

Lisa: Hüüdlause ning profiili lisainfo lisamine peaks toimuma probleemideta.
minu konto
Polegi midagi rääkida.. ühesõnaga, tegemist on sinu konto ehk profiiliga, mis sisaldab sinule - kui GameFriigi kasutajale - omaseid andmeid. (näidiseks tõin kasutaja külaline profiili.)
minu sõbrad
1. K: Kuidas omale sõbralisti sõpru lisada saab?
V: Selleks mine sõbra profiili ning vajuta LISA SÕBRAKS nupu peale.
2. K: Kuidas sõpra oma sõbralistist eemaldada?
V: Vajuta lingile minu sõbrad seejärel otsi inimene keda soovid sõbalistist eemaldada ning vajuta nuppu "kustuta", mis asub selle inimese pildi/avatari all.
3. K: Kuidas ma tean, kas minu sõber on sisse loginud, või mitte?
V: Selleks vaata sõbra pildi kõrval olevat märki, kui see on roheline, ning selle peale on kirjutatud
, on sinu sõber momendil GameFriigis. Kui see märk on roosa/punane ning selle peale on kirjutatud
siis pole ta momendil sisse logitud. Profiilis/kommentaarides/foorumis on üks väike täpp kasutajanimede ees, mis näitab, kas inimene on sisse loginud või mitte. Jällegi,
- on;
- ei ole.minu pildid
1. K: Kuidas lisada profiili galeriisse pilti/pilte?
V: Selleks tuleb sul kõigepealt otsida oma arvutist pilt, mida soovid lisada, et seda teha, vajuta sirvi/lehitse/browse nupu peale. Olles sobiva pildi leidnud, tuleb sul panna pildile lisainfo, mis seda pilti kirjeldaks. Olles oma toimingud sooritanud, vajuta Saada nuppu.
2. K: Kuidas pilti Kustutada/muuta?
V: Et pilti kas kustutada või muuta tuleb sul jällegi avada minu pildid, vali pilt ning soorita oma toimingud. Nupud Muuda/Kustuta asuvad pildi kirjeldusest all paremal nurgas.
3. K: Kuidas pilti avada, et saaks pildi kommentaare ning muud infot lugeda?
V: Selleks tuleb sul lihtsalt avada minu konto, ning teha hiireklõps pildi peale, mida soovid lähemalt uurida.
minu lemmikud
1. K: Mida saab lemmikutesse lisada?
V: Momendil saab lemmikutesse lisada ainult Online mänge.
2. K: Kuidas mängu lemmikutesse lisada?
V: Selleks otsi sobiv mäng, mängu pildi juurest leiad nupu "lisa lemmikutesse".
3. K: Kuidas pilti lemmikutest eemaldada?
V: Selleks tuleb sul avada minu lemmikud ning leida pildi juurest jällegi üks nupp nagu "kustuta lemmikutest".
minu kommentaarid
1. K: Mis mõte sellel on?
V: Et inimesed saaksid oma postitatud kommentaare lugeda..
konto seaded
1. K: Milleks on mõeldud konto seaded?
V: Selleks, et inimesed saaksid oma andmeid muuta.
2. K: Mitu erinevat varianti andmeid on, mida muuta saan?
V: Konto seaded - Muuda oma profiilis kuvatavaid andmeid.
Parool - Muuda oma kasutaja parooli.
Pilt - Sea omale nii profiili kui ka foorumi pilt.
Messenger - Vali, kas tahad, et GameFriik messenger oleks aktiivne või mitte.
3. K: Kuidas ma oma profiilis kuvatavaid andmeid muudan?
V: Selleks ava konto seaded siis täida lahtrid enda kohta ning vajuta "Muuda" nuppu.
4. K: Kuidas ma oma parooli muuta saan?
V: Olles konto seadedete lehel vajuta Parool peale, mis asub üleval paremal nurgas. Seejärel tuleb sul sisestada uus parool ning vajutada "Muuda" nuppu.
V: Olles konto seadedete lehel vajuta Pilt peale. Seejärel otsi arvutist sobiv pilt vajutades sirvi/lehitse/browse peale, ning vajuta nuppu "Saada".
6. K: Kuidas olemasolevat avatari kustutada?
V: Olles konto seaded » pilt lehel vajuta olemasoleva avatari all olevat "kustuta" nuppu.
7. K: Kuidas GameFriik Messengeri aktiivseks/mitteaktiivseks muuta?
V: Olles konto seadedete lehel vajuta Messenger peale. Olles Messengeri seadetes tuleb sul lihtsalt valida kas Jah, või Ei ning vajutada "Muuda" nuppu.
Loodan, et sellest on abi uuematele kasutajatele.
Parimat,
Don
minu meelest sellest väga abi pole.minu meelest ikka parem kõik ise järgi vaadata
On jah küsitakse selliseid asju palju teeks mingi uue lingis kus on abi/reegid?algajtele vms?
Hea teema
Hea teema
Pidage silmas seda "üsnagi detailset", ma arvan, et uuele GameFriik liikmele võib sellest kõigest vabalt abi olla. Päris mitmete asjadega - mida siin nimetasin - on hätta jäätud (näiteks avatari lisamine, messengeri aktiivseks muutmine ning parooli muutmine jne.). Olengi tähele pannud, kuidas abivajajatele siin vastu tullakse, stiilis "ei ütle!!!, ei tea, otsi ise!!". Selline suhtumine on vale.
kuida ma pilti saan vahetada
kas keegi teab w
LOE LÄBI!
väga hea kellel on abi vaja vaadaku siit
Premier League RUULIB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jalka ka sama moodi!!!!!!!!!!!!!!
wow. väga pühendunud oled Don. müts maha, sellest õpetusest on kindlasti uustulnukatele palju abi ;)
good job.
good job.
Tänud
, positiivset tagasisidet on alati meeldiv lugeda.
Õpetust tehes arvestasin ma just väga noorte liikmetega, kes kõike nii kergelt juba ise ei pruugi avastada, seetõttu sai tehtud põhjalik.
Õpetust tehes arvestasin ma just väga noorte liikmetega, kes kõike nii kergelt juba ise ei pruugi avastada, seetõttu sai tehtud põhjalik.
kuule Don tee veel uuendusi
Premier League RUULIB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jalka ka sama moodi!!!!!!!!!!!!!!
nojah osad võibolla vajavad jah abi ja siis on see leht neile väga kasulik kui nad selle läbi viitsivad lugeda
Postitatud 2 aastat tagasi
tee veel uuendusi don
mitte tülitada mõtetute kirjadega!
No, tegin veel GameFriik jutuka abi ka, mille leiad siit:
http://gamefriik.ee/?id=103&viewforum=13&viewtopic=2364
http://gamefriik.ee/?id=103&viewforum=13&viewtopic=2364
kui ma kasutaja tegin siis polnud mul abi vaja ega pole ka nüüd. Muidu nendele kes seda värki ei tunne on see kasulik jah
ma olen mitu kasutajad teinud ja nüüd pole mul abi vaja
vaatake mu videoid
:Dcacs1,6:D
Suht lihtne on tegelikult siin hakkama saada
By:Räppar-A
tubli Don sellest on palju abi uustulnukutele
OITKE GAMEFRIIK KORRAS IKKA ÄRGE ROPENDAGE ,TE VÕITE TEISTELE PUNKTE KÜLL PANNA AGA ÄRGE ROPENDAGE JA VANDUGE
sellest oli abi
kommige mind viiega vaatage fbi teami kasutajat ta on lahe!
väga hea asi tõesti
vajutage ALT+F4
tore kui on inimesi GameFriigis, kes hoolivad teistest kasutajatest ;)
veits ikka abi
5p 5p
| 27 vastust. Lehekülg 1/2 | 1 2 |