Eestikasiino.org pakub kasiino ja pokkeri, samuti Rulett ja Blackjacki juhiseid ühes Pokerstars Boonus.
Külasta meie lehekülge täna ja lõika Eesti suurimast Pokkeri teejuhist kasu.
Külasta meie lehekülge täna ja lõika Eesti suurimast Pokkeri teejuhist kasu.
Nädala TOP10
1. stenperkust
2. Sev7en
3. mees roosas
4. markel8
5. herki50
6. -kj-
7. hardy
8. KÕVAVEND
9. oliverveimer
10. wot11
Nädala võitja
- Foorumid »
- Abi ja reeglid »
GameFriik Abi (üsnagi detailne): Kasutaja Kontrollpaneel
| 27 vastust. Lehekülg 2/2 | 1 2 |
Postitatud 2 aastat tagasi
ma leitsin kõik ise,aga muidu,mõnedele on sellest abi väga palju
mulle meeldib kiusata hedilyd:D
Postitatud 1 aasta tagasi
Milleks see vip on hindan kasutajat 7-ga olen vip kuid punkte läheb ikkagi maha , pilte ei saa ju hinnata 7-ga 5 on maximum
http://abi.gamefriik.ee/
Postitatud 12 kuud tagasi
Kuri Koer, sa ehk ei märganud õpetuse alguses esimest lauset, kus mainisin, et antud abi enam ei kehti. Vana gamefriigi ajal oli süsteem vähe teistsugune osade asjade puhul.
Uus kasutaja kontrollpaneeli õpetus on juba peaaegu valmis (õigemini oligi valmis, kuid viimasel ajal on paar punkti juurde lisandunud). Ajanappuse ning muu tegevuse rohkuse tõttu pole ma jõudnud seda täiendada. Avalikuks teen siis, kui olen lisaks kontrollpaneeli õpetusele paar teist juurde jõudnud lisada. Seni aga tuleb oodata.
Uus kasutaja kontrollpaneeli õpetus on juba peaaegu valmis (õigemini oligi valmis, kuid viimasel ajal on paar punkti juurde lisandunud). Ajanappuse ning muu tegevuse rohkuse tõttu pole ma jõudnud seda täiendada. Avalikuks teen siis, kui olen lisaks kontrollpaneeli õpetusele paar teist juurde jõudnud lisada. Seni aga tuleb oodata.
Postitatud 11 kuud tagasi
Don , mul siuke asi et ma tahtsin selle kirja lisada kus sa valid värvi ka VIP-lisa all .Ma kirjutasin texti sinna panin uuenda ja ei tulnud midagi mu kontole. Ma pidin palju punne selle asja pärast ära raiskama. Äkki saaksid öelda milles asi ?
Speak with the Devil.
Postitatud 10 kuud tagasi
Kui ma kasutaja tegin siis mul polnud ültse abi vaja
Postitatud 10 kuud tagasi
Kuna sa olid varem gamefriigis nimega " kyllon " siis sul oli raudselt abi vaja .
http://abi.gamefriik.ee/
| 27 vastust. Lehekülg 2/2 | 1 2 |