Eestikasiino.org pakub kasiino ja pokkeri, samuti Rulett ja Blackjacki juhiseid ühes Pokerstars Boonus.
Külasta meie lehekülge täna ja lõika Eesti suurimast Pokkeri teejuhist kasu.

Nädala TOP10

stenperkust
1. stenperkust
Sev7en
2. Sev7en
mees roosas
3. mees roosas
markel8
4. markel8
herki50
5. herki50
-kj-
6. -kj-
oliverveimer
7. oliverveimer
hardy
8. hardy
KÕVAVEND
9. KÕVAVEND
wot11
10. wot11

Hetkel sees

minecrafd123 vahurkaasik oliverveimer
15 vastust.
Uustulnuk
Raporteeri
Postitatud 4 kuud tagasi
klge tüübid kuidas need teised mängjad on nii Prod nagu ma vahepeal hakkan neid varem laskma neil on 30 hp lasen edasi ja lasen nii edasi ja edasi kohe hakkavad laskma mingi ja mina suren 1 kuul ja ma dead aga saaksite mind sellega aidata et nagu mis neil olemas on et nad niii Prod kas Steam või ma ei tea niimodi aga palun aidake ainult tahan teada kuidas na siukesed Prod on
Tegija
Raporteeri
Postitatud 4 kuud tagasi
noh jah ühes mängus algul olin täiega noob ja nüüd isegi endast tugevama kutti lasen maha
yo küsige mult kui vaja midagi.Äkki mina oskan midagi teile nõu anda:D
Uustulnuk
Raporteeri
Postitatud 4 kuud tagasi
Ennegi olnud nii ju , et nt vend laseb selja tagant tükk aega sinust mööda , keerad otsa ringi ja 1 bull headshot ..
Aktivist
Raporteeri
Postitatud 4 kuud tagasi
Prod sihivad alati kaela piirkonda...
Love is a name, Sex is a game, Forget the name and play the game. Olen kindlasti kõige sõbralikum foorumlane! Iseasi on see keda ma oma sõbralisti valin ja keda mitte.. ;)
Uustulnuk
Raporteeri
Postitatud 4 kuud tagasi
Jep, nagu minagi
Hello people!!
Aktivist
Raporteeri
Postitatud 4 kuud tagasi
claas, pähe sihtides võid üle lasta, lase kaela!
Love is a name, Sex is a game, Forget the name and play the game. Olen kindlasti kõige sõbralikum foorumlane! Iseasi on see keda ma oma sõbralisti valin ja keda mitte.. ;)
Uustulnuk
Raporteeri
Postitatud 3 kuud tagasi
kle pähe on jh kõige parem kaela ei ole vahepeal on mul ültse niimodi kui ma pähe lasen siis mingi kuul lendab jumala mööda ma võin 1 koha peal seistes ka mööda lasta vahepeal on aind see ürobleem et laseb mööda aga sihin täpselt pihta muidu kui ma Botidega mängin hard või extreemi peal siis on sama asi nagu teiste inimestega aga lihtsalt Botidega pole seda probleeme juhtund aga noas ma olen väga pro mul Cs 1.6 final sama nagu 1.6 aind raskem versioon aind nuga on kergem anda noa panen igakord pähe kinni
Uustulnuk
Raporteeri
Postitatud 3 kuud tagasi
ok ma proovin siis kaela lasta
Tegija
Raporteeri
Postitatud 3 kuud tagasi
kui ma algul hakkasin bf2 multiplayer siis vaatsin kah,et tulistan snaiprit tagant automaadiga aga enne kui sureb jõuab ümberpöörata ja mind käsirelvaga 1 lasuga tappa aga nüüd olen rohkem mängind ja suudan seda ise teha kh
Uustulnuk
Raporteeri
Postitatud 3 kuud tagasi
no lahe ju siis oled ikka normaalne Pro vend aga mina jään noobiks ForEver Cs-is
Tegija
Raporteeri
Postitatud 3 kuud tagasi
bf2 ma sain 30 min ült 80 killi kui mängijaid oli täiega ja siis kasutasin kuulipildijat(u30killi)snaiprit(u15killi) ja automaadiga sain täiega kille näiteks läksin suure hoome otsa mis oli otse vaenlase lipu juures ja kuhu kõik ennast spawnisid ja otse maja ette ja tapsin kõik ära
Abielus foorumiga
Raporteeri
Postitatud 3 kuud tagasi
Asi on taktikas ja refleksis, ma olen paar aastat CoD peland ja tapan enamus vennad ees ära tänu kiirele refleksile.
Mängin ISnipe serverites, seal hea treenida sihiku täpsust.
Algaja
Raporteeri
Postitatud 1 kuu tagasi
vb lag
kommige ja pange 5p
Tegija
Raporteeri
Postitatud 1 kuu tagasi
ma mängin sellist mängu nagu MAG ja seal olen natuke pro
yo küsige mult kui vaja midagi.Äkki mina oskan midagi teile nõu anda:D
Algaja
Raporteeri
Postitatud 4 nädalat tagasi
Maiko , asi pole selles mis Csi verisoon sul on , need kõik on samad . Mul endal ka Cs1.6 Final ja seal pole ka midagi teisiti kui teistes versioonides . Nii et kui sa seda arvad , võib oletada et sa oled circa 10 aastane ja tavaliselt 10 aastased et tajugi selliseid mänge vüi lihtsalt koodivad !!
Algaja
Raporteeri
Postitatud 4 nädalat tagasi
Vaidlen vastu. 10aastased võivad väga hästi mõnest mängust aru saada. Ära alahinda kedagi tema välismusest vanusest või ükskõik millest (va. oskused). ;)
Cl0uDzz
15 vastust.