Eestikasiino.org pakub kasiino ja pokkeri, samuti Rulett ja Blackjacki juhiseid ühes Pokerstars Boonus.
Külasta meie lehekülge täna ja lõika Eesti suurimast Pokkeri teejuhist kasu.
Külasta meie lehekülge täna ja lõika Eesti suurimast Pokkeri teejuhist kasu.
Nädala TOP10
1. Hydro
2. victoriaolen
3. oliverveimer
4. -kj-
5. Rezcom
6. Sannukas123
7. LionHost
8. sicelle2
9. stenperkust
10. Sev7en
Nädala võitja
- Foorumid »
- Graafika, kodulehed, tarkvara »
Minu koduleht - Aitab GameFriigis münte ja retinut teenida! (Valmis!)
Postitatud 1 aasta tagasi
Tere! Mina ise olen teinud ühe diili, et mina annan 5x 7p ja tema mulle 10 münti!
Tahaksite ka kuidagi FRIIKY münte ( Peaaegu tasuta ) , siis tule vaata minu lehele!
Peaaegu tasuta tähendab, et sa pead mingi vastu teene tegema: Näiteks: Annad 7p puntki!
Aga vaata, siis lehele : t2itsanali8.tk
Õpetus
Tere! Ma õpetan kuidas leida ja teha diili GameFriigi müntide, retingu või mis tahes peale! Sa pead olema minu lehel! Ja seal on "Blog" Sealt saad teha diili! Soovitan kasutajaks teha! Siis on suurem võimalus minuga diili teha
!
Tahaksite ka kuidagi FRIIKY münte ( Peaaegu tasuta ) , siis tule vaata minu lehele!
Peaaegu tasuta tähendab, et sa pead mingi vastu teene tegema: Näiteks: Annad 7p puntki!
Aga vaata, siis lehele : t2itsanali8.tk
Õpetus
Tere! Ma õpetan kuidas leida ja teha diili GameFriigi müntide, retingu või mis tahes peale! Sa pead olema minu lehel! Ja seal on "Blog" Sealt saad teha diili! Soovitan kasutajaks teha! Siis on suurem võimalus minuga diili teha
Postitatud 10 kuud tagasi
Mittekeegi ei tee sellist diili
Postitatud 9 kuud tagasi
See on täielik reeglite vastane ! Eks keegi ei tahaks ka diili teha , kuna see ei teeks asja ültse põnevamaks. Tubli töö ikka , Mitte keegi peaaegu ei külasta seda !
Speak with the Devil.
Postitatud 8 kuud tagasi
erapooletu
kõik hinded mis te mulle annate, saate vastu kaa :)