Eestikasiino.org pakub kasiino ja pokkeri, samuti Rulett ja Blackjacki juhiseid ühes Pokerstars Boonus.
Külasta meie lehekülge täna ja lõika Eesti suurimast Pokkeri teejuhist kasu.
Külasta meie lehekülge täna ja lõika Eesti suurimast Pokkeri teejuhist kasu.
Nädala TOP10
1. Hydro
2. victoriaolen
3. oliverveimer
4. -kj-
5. Rezcom
6. Sannukas123
7. LionHost
8. sicelle2
9. stenperkust
10. Sev7en
Nädala võitja
- Foorumid »
- GTA foorum »
Kuidas hästi raha teenida (ausal teel)
| 36 vastust. Lehekülg 1/2 | 1 2 |
Postitatud 2 aastat tagasi
GTA 3
Läbides tuletõrje missioone GTA 3 ei nõua mängu läbimiseks palju raha, kuna ainus mille peale seda kulutada, on laskemoon. Mida tase edasi seda rohkem teenid läbides tuletõrje "Firefighter" missioone. Kui viitsimist on tundide kaupa jamada teenid lõpuks juba sadu tuhandeid leveli pealt.
GTA Vice City
Kõrvaldades kurjategijaid hävitaja kopteriga Kuna GTA VC ei võimalda petukoodide kasutajaile koodi mis neid rahaga varustaks tuleb see ise teenida. Parim variant on teenida seda hävitaja kopteriga "Hunter" Vigilante missioone läbides. Kui jõuad 200-le levelile lähemale, hakkab raha tulema miljoni kaupa leveli pealt. Kui viitsimist on tundide kaupa järjest möllata võid teenida sadu miljoneid ausal teel.
GTA San Andreas
Kasiino Kasiinole pääsed ligi siis kui Wu Zi Mu sind Las Venturases esimeste missioonidega Caligula kasiinos varustab. Alustada tuleb laua taga kus maksimaalselt panustada saab 100$, mida aeg edasi seda rohkem nulle lõppu lisandub, kuni lõpuks pääsed ligi lauale, mille maksimaalne panus on 1 000 000$.
Isiklikult soovitan mängida Roulettet kuni miljonini välja ning sealt edasi. Kergem variant on paigutada maksimaalne panus värvi peale mille võitu loodad, kui tahad rohkem riskida võid uurida muid võimalusi.
Strateegia siis selline, kui hakkad juba miljoniga mängima, oleks soovitatav mäng enne ära save-da. Panusta maksimaalselt, kui võidad - save mäng ära ning jookse uuesti panustama. Kui kaotad - võta load game-st viimane save.
Kasiinole võlgu jäädes hakkavad palgamõrtsukad sind iga paari minuti tagant tülitama, üsna tüütu on nende tähelepanu omades missioone läbida.
GTA 4: The Ballad of Gay Tony
L.C. Cage Fighters Esmalt tuleb sul läbida missioon "Momma's Boy". See tutvustab sulle keldris peetavat nn. "võitlusareeni" kus võitlevad omavahel üks ühele 2 meest knockout-ini. Olles läbinud missiooni saad sa külastada seda kohakest ning võtta osa kihlvedudest, panustades osaleja peale teatud summa. Võidu korral võid sa saada 2-5 kordse summa panustatusest. Mina panustasin alustuseks 30 000 dollarit ning olles pürginud oma arvele topeltsumma, mis oli paarisaja tuhande ringis, tõstsin ma panust 50 000 peale ning sealt edasi. Olles rahul oma teenitud 1,7 miljoni dollariga otsustasin ma teha pausi. Naasnedes olid panused juba sadades tuhandetes ja ega ma enne ei jätnud, kui 10 miljonit koos oli. Hiljem naasnesin uuesti ning panustades igakord 6 miljonit matši peale oli lõpptulemuseks 118 miljonit. Hetkel pole asjaga edasi tegelenud, kuid tõenäoliselt ajan miljardini välja, mis sest, et rahaga juba miljoni ringis suurt midagi teha pole
. Ajaga hakkab sulle selgeks saama, kelle peale tasub panustada ning kelle peale mitte, loomulikult ei tähenda see ka seda kohe, et võit oleks 100% kindel. Tavaliselt kaotavad need, kes oma lööke suure kaarega esitavad, kiiremad jäävad peale. Panustades tiksuvad numbrid tuhande kaupa liigagi rahulikus tempos, mina näiteks tegelesin ligi tund aega muu tegevusega, et saada panuseks 6 miljonit, olles paigutanud puldil nupu nii, et see summat edasi tõstaks. Et mitte sattuda kahjumisse, soovitaksin aegajalt mingi teatud summa teenides mängu progress salvestada ning seejärel uuesti naasneda. Vähemalt esialgu, kui panused pole hiilgama suured.
Läbides tuletõrje missioone GTA 3 ei nõua mängu läbimiseks palju raha, kuna ainus mille peale seda kulutada, on laskemoon. Mida tase edasi seda rohkem teenid läbides tuletõrje "Firefighter" missioone. Kui viitsimist on tundide kaupa jamada teenid lõpuks juba sadu tuhandeid leveli pealt.
GTA Vice City
Kõrvaldades kurjategijaid hävitaja kopteriga Kuna GTA VC ei võimalda petukoodide kasutajaile koodi mis neid rahaga varustaks tuleb see ise teenida. Parim variant on teenida seda hävitaja kopteriga "Hunter" Vigilante missioone läbides. Kui jõuad 200-le levelile lähemale, hakkab raha tulema miljoni kaupa leveli pealt. Kui viitsimist on tundide kaupa järjest möllata võid teenida sadu miljoneid ausal teel.
GTA San Andreas
Kasiino Kasiinole pääsed ligi siis kui Wu Zi Mu sind Las Venturases esimeste missioonidega Caligula kasiinos varustab. Alustada tuleb laua taga kus maksimaalselt panustada saab 100$, mida aeg edasi seda rohkem nulle lõppu lisandub, kuni lõpuks pääsed ligi lauale, mille maksimaalne panus on 1 000 000$.
Isiklikult soovitan mängida Roulettet kuni miljonini välja ning sealt edasi. Kergem variant on paigutada maksimaalne panus värvi peale mille võitu loodad, kui tahad rohkem riskida võid uurida muid võimalusi.
Strateegia siis selline, kui hakkad juba miljoniga mängima, oleks soovitatav mäng enne ära save-da. Panusta maksimaalselt, kui võidad - save mäng ära ning jookse uuesti panustama. Kui kaotad - võta load game-st viimane save.
Kasiinole võlgu jäädes hakkavad palgamõrtsukad sind iga paari minuti tagant tülitama, üsna tüütu on nende tähelepanu omades missioone läbida.
GTA 4: The Ballad of Gay Tony
L.C. Cage Fighters Esmalt tuleb sul läbida missioon "Momma's Boy". See tutvustab sulle keldris peetavat nn. "võitlusareeni" kus võitlevad omavahel üks ühele 2 meest knockout-ini. Olles läbinud missiooni saad sa külastada seda kohakest ning võtta osa kihlvedudest, panustades osaleja peale teatud summa. Võidu korral võid sa saada 2-5 kordse summa panustatusest. Mina panustasin alustuseks 30 000 dollarit ning olles pürginud oma arvele topeltsumma, mis oli paarisaja tuhande ringis, tõstsin ma panust 50 000 peale ning sealt edasi. Olles rahul oma teenitud 1,7 miljoni dollariga otsustasin ma teha pausi. Naasnedes olid panused juba sadades tuhandetes ja ega ma enne ei jätnud, kui 10 miljonit koos oli. Hiljem naasnesin uuesti ning panustades igakord 6 miljonit matši peale oli lõpptulemuseks 118 miljonit. Hetkel pole asjaga edasi tegelenud, kuid tõenäoliselt ajan miljardini välja, mis sest, et rahaga juba miljoni ringis suurt midagi teha pole
t2nud et ütlesid kuidas teenida GTA 3 hästi raha
Gamefriigi jutukas on COOL alati saab pulli
Aitäh, et ütlesid. Mina muidu teenin raha GTA: San Andreases raha tuletõrje missioonidega, politsei missioonidega ja kiirabi missioonidega. See küll ei ole kiire raha teenimis viis, aga jälle lõbu saab. Veel käin ma palju kasiinodes ja mängin piljardit raha peale.
Olge minu vastu normaalsed ja ma olen siis ka teie vastu normaalne. :D See kes lisab mulle 5p, sellele lisan vastu ka. :D
kas GTA liberty city-le saab ka?
By:Räppar-A
Liberty City Stories't pead silmas?
Pole mänginud.
Pole mänginud.
jh liberty city stories on parem kui vice city minu arvates
By:Räppar-A
mina tappan inimesi siiis saab raha
! GAMEFRIIK ! cool
Väga geniaalne sinust.
väga hea näide !
!-GAMEFRIIK-!
koodidega saab lihtsamini
netis on koodid olemas ma sain sealt. panin koodi peale ja raha muret polnud enam.
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐http://xat.com/v2ikekurk┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Oli abi gta san andreasest väga
.
http://abi.gamefriik.ee/
sander
koodidega on jkah lihtsam sa loe ennem foorumi ala pealkirja sa paned koodidega saa ei k2i selle teema alla.
99% teismelistest nutaksid, kui nad näeksid Justin Bieberit seismas pilvelõhkuja tipus, ähvardades alla hüpata . Kui sa oled 1% , kes istuks popkorniga, ees 3D prillid ning karjuks '' Tee backflip'i '', siis copy see enda päevikusse.
soovin k6ike head.
kuidas teenida GTA vice city stories raha
kui ma midagi valesti kirjutasin ärge naerma hakkake
kui ma midagi valesti kirjutasin ärge naerma hakkake
hinnake lisage sõpsi ja komenteerige
plz mina mina plz
tänan nüüd tean
OÜ Kõnnujõe Talu www.konnujoe.ee
http://likvidaator.com/gfx/juhtum.gif
Postitatud 1 aasta tagasi
don kas sa tead peaaegu et kõike GTA-st??
bieber maailma õudsam laulja
ma teen raha misjoonidega
k6ige parem ikka rahvast tappa
99% teismelistest nutaksid, kui nad näeksid Justin Bieberit seismas pilvelõhkuja tipus, ähvardades alla hüpata . Kui sa oled 1% , kes istuks popkorniga, ees 3D prillid ning karjuks '' Tee backflip'i '', siis copy see enda päevikusse.
soovin k6ike head.
kena mäng on gta
teeb kirabi tööt
Reverb
| 36 vastust. Lehekülg 1/2 | 1 2 |