Eestikasiino.org pakub kasiino ja pokkeri, samuti Rulett ja Blackjacki juhiseid ühes Pokerstars Boonus.
Külasta meie lehekülge täna ja lõika Eesti suurimast Pokkeri teejuhist kasu.

Nädala TOP10

Hydro
1. Hydro
victoriaolen
2. victoriaolen
oliverveimer
3. oliverveimer
-kj-
4. -kj-
Sannukas123
5. Sannukas123
Rezcom
6. Rezcom
LionHost
7. LionHost
sicelle2
8. sicelle2
stenperkust
9. stenperkust
Sev7en
10. Sev7en

Hetkel sees

crismik heleriin karv Sannukas123 roos757776 beritvahter
8 vastust.
Tegija
Raporteeri
Postitatud 11 kuud tagasi
Tere!Ma tahaks sampi tõmmata aga millegi pärast ei saa.Mul on endal sann olemas,nagu peab.Aga kui ma teen nii nagu sõber õpetas ei saa ma sampi.Mu sõber õpetas nii:Mine www.sa-mp.com vali sealt downloads ja vajuta SA-MP 0.3c R3 Client Mirror by kingj.net servers.Aga kui ma selle alllatõmban ja siis install tuleb vajutada siis lihtsalt ma ei saa seda vajutada.Milles asi?Mul endal on windows.Sooviksin kiiresti abi.Parimale aitajale annan 7p.
Ma ei oska!See ei käi enam nii! ta ta ta!Kutupiilu 13 linnas. Heioo rahwas. Nüüd olen jälle siin:D
Uustulnuk
Raporteeri
sa pead ühe asja veel tõmbama aga ma ei mäleta seda lehekülge kust saab tõmmata
kõigeparem vaata youtubest kuidas tõmmata
::::::::Recovery Recovery ::::::::Recovery Recovery
Uustulnuk
Raporteeri
Sa ei saa install panna kuna enne pead vajutama Browse, ning seal pane see asukoht kus su Gta San Andreas asub ,siis paneOK.Siis peaksid saama install panna
Tegija
Raporteeri
A-HA!Mul pole sellist asja nagu browse või mis iganes mul on hoopis eestikeelne!!!!!Aga noh ma panin alguses sanni kausta aga ikka ei lase.mis viga?
Ma ei oska!See ei käi enam nii! ta ta ta!Kutupiilu 13 linnas. Heioo rahwas. Nüüd olen jälle siin:D
Tegija
Raporteeri
Ups, Ma ei pannud browsed tähele. Marty125 saab 7p.Muidu sain sampi.
Friik
Raporteeri
ma panin selel gta sanni kausta aga kas siis nyyd samp on mul peal v6i pean weel midagi tegema?
‎99% teismelistest nutaksid, kui nad näeksid Justin Bieberit seismas pilvelõhkuja tipus, ähvardades alla hüpata . Kui sa oled 1% , kes istuks popkorniga, ees 3D prillid ning karjuks '' Tee backflip'i '', siis copy see enda päevikusse. soovin k6ike head.
Tegija
Raporteeri
see oli alles intsltaller nüüd pead selle asja peale klõpsama ja next ja next vajutama ja siis intstall ja enne intstalli vajutamist vajuta browse ja võta sealt sanni kaust.Siis peaksid saama
Algaja
Raporteeri
Postitatud 9 kuud tagasi
SA-MP 0.3c R3 Client Mirror by kingj.net servers halb aga Littlewhitey oma parem
8 vastust.