Eestikasiino.org pakub kasiino ja pokkeri, samuti Rulett ja Blackjacki juhiseid ühes Pokerstars Boonus.
Külasta meie lehekülge täna ja lõika Eesti suurimast Pokkeri teejuhist kasu.

Nädala TOP10

Hydro
1. Hydro
victoriaolen
2. victoriaolen
oliverveimer
3. oliverveimer
Sannukas123
4. Sannukas123
-kj-
5. -kj-
Rezcom
6. Rezcom
LionHost
7. LionHost
sicelle2
8. sicelle2
stenperkust
9. stenperkust
Sev7en
10. Sev7en

Hetkel sees

oliverveimer beritvahter 1p - ga hindaja
80 vastust. Lehekülg 4/4 1 2 3 4
Friik
Raporteeri
Postitatud 1 aasta tagasi
Ma ei tea yhtegi v6imalust koolist vabaneda j22n ikka vahele..
http://abi.gamefriik.ee/
Algaja
Raporteeri
ma tean .6elge enne kooli minekut emale v6i isale et sul on paha olla.ja teeselge nagu oleks
moto: CRAZY FREESTYLE
Tegija
Raporteeri
mu ema käsib kraadida ja mul aint elektrikraadiklaas ja ema ei lähe niipea tööle
kommige mu kasutajat ja i-miss-you d ka 7 punktiga
Friik
Raporteeri
mul ka koguaegema kodus aga tamagab kui ma bussipeatusse lähen .Vahel peidan ennast põõsataha kuni buss mööda läks ootan mingi 15minutid ja lähen koju ja ütlen, et jäin bussist maha;D
By:Räppar-A
Tegija
Raporteeri
ma ei tea hüppad talvel lumehange särgipeal
Algaja
Raporteeri
ma tean kuidas tunnist vabaneda ! ytled õpetajale et mul pea valutab ja siis ytleb õps et mine koju lithne
Aktivist
Raporteeri
see nihud vastu riided või lauda - proovisin aga tegin liiga kaua ja tugevasti et näitas 71.59 ema ytles kradiklass on katki siis ei pidanud kooli minnema
Reverb
Tegija
Raporteeri
ma tihti teen niii et : kui vaja süsti teha siis arst võtab mind tunnist ära mulle tehakse süst ära ja ma veslten siis arstiga ja tundi ei lähegi ja veel püüan põlve ära lüüa et, arsti juurde minna
bieber maailma õudsam laulja
Uustulnuk
Raporteeri
Ütle emale et halb olla siis annab kraadiklaasi pane lamp põlema ja kraadiklaas vastu
Uustulnuk
Raporteeri
kui on talv siis mine särgi pääl õue järkmine päev oled haige ei pea kooli minema
Abielus foorumiga
Raporteeri
Postitatud 10 kuud tagasi
Ma tean just head nippi , aga kooli pead ikka minema , aga poole pealt saad ära.. plaan siuke : Mine kooli ja oota kuni tuleb söögivahetund, söö nii palju kui jõuad ja joo ka hästi palju midagi , Siis kui tunnis oled siis mine korra laua alla ja topi näpud kurku. See on rõve aga hea idee ! Olen proovinud ja läks õigesti , sain vabaks
Speak with the Devil.
Abielus foorumiga
Raporteeri
Crazyl ja Jarxil on õigus ma ütlen empsile et kõht valutab pahaolla koolis teensamamoodi
Uustulnuk
Raporteeri
Kõige lihtsam asi mille p2rast puududa on palavik! Tee kraadiklaasi ots soolaveega kokku ja kraadi. Palavik tuleb!

Ja veel: CrazyMonkey! Sa ei pea ootama söögivahetunnini. Söö kodus hommikul h2sti palju ja natukese aja p2rast aja n2pud kurku. Aga vaata et ema või isa n2eks just seda oksendamise hetke.
RFreak
Uustulnuk
Raporteeri
Postitatud 9 kuud tagasi
Ütle õpetajale, et ma läahen vetsu tegelt lähed koolist ära
KATSETAGE KINDLASTI
Tegija
Raporteeri
Postitatud 9 kuud tagasi
EI hakka trikke tegema
Abielus foorumiga
Raporteeri
Postitatud 3 kuud tagasi
Shadow kas sa l2hed vetsu koolikotiga ?? jama idee õps kohe küsib kuhu sa selle kotiga lähed!! ja oledki busted) parem mine maja taha v6i kuskile peitu, (vajab kannatust) oota kuni kell saab 2(võinh kui sul tunnid l6ppevaad) siis mine koju( igaksjuhuks kirjuta päeviku kodused tööd( umbe nt tv lk 24 lõpetada) siis ema ei saa öelda et pole koolis k2inud jne.. oli sama lugu kunagi) nb kui teed kilepüksid m2rjaks j2ta trepikotta ja mine kulupükstega ja ütle et jätsin kilepüksid kooli...

[b]
See aitab!! aitas ka mind!![/b]

2 võimalus ütle emale et mai suuda kooli minna kõht valutab ja paha olla!!
ka aitas mind
liituge www.rate2me.com.nu
Uustulnuk
Raporteeri
Postitatud 3 kuud tagasi
hea nõu ütle õpsile et pea valutab ja et kooli kempsus oksendasid
Olen Vip Liige
Tegija
Raporteeri
Postitatud 3 kuud tagasi
ma vahest ütlen vanematele,et on halb olla ja kaua ikka viitsid voodis magada ja ma võtsin telfi ja hakkasin mängima ja ss jäin vahele ja nyyd kui ütlen,et halb on olla ss isa arvab,et valetan kui liiga vara vodist ära tulen.Muidu meie koolis küll ei pea mingit trahvi maksma.Või ütle ss,et sul on halb ja lähed arsti juurde ss tule tunni pärast tagasi tundi ja ütle,et hull järjekord oli ja väikseid tatikaid süstiti aga tegelt tee midagi muud.....
Poker face
Raporteeri
Postitatud 3 kuud tagasi
head nipid
jee, foorum on äge , mulle meeldib !!! jee!"ja pange mulle ikka 5-7p,ja kommenteerige ka mind täiega, saate 2 punkti juurde ju siis !!
Uustulnuk
Raporteeri
Postitatud 2 kuud tagasi
Minu arvates parim viis tunnist vabanemiseks on see , kui lähed tundi oled veidi ja küsit WC- sse. Aga ennem jätad koti ukse taha.
Elame ainult 1 kord!
80 vastust. Lehekülg 4/4 1 2 3 4