Eestikasiino.org pakub kasiino ja pokkeri, samuti Rulett ja Blackjacki juhiseid ühes Pokerstars Boonus.
Külasta meie lehekülge täna ja lõika Eesti suurimast Pokkeri teejuhist kasu.
Külasta meie lehekülge täna ja lõika Eesti suurimast Pokkeri teejuhist kasu.
Nädala TOP10
1. Hydro
2. victoriaolen
3. oliverveimer
4. Sannukas123
5. -kj-
6. Rezcom
7. LionHost
8. sicelle2
9. stenperkust
10. Sev7en
Nädala võitja
- Foorumid »
- Koolifoorum »
Naljakad ütlemised õpetajate poolt
Postitatud 2 aastat tagasi
Minule ja minu klassile on paar korda öeldud selliseid kahtlaseid asju. Jagan neid ka teiega!
Inimese õpetuse õpetaja: ,,Kui lehe esimesele poolele ära ei mahu, siis keerake mulle taha" - Ma arvan, et ta mõtles selle all, et keerake lehe teine pool ja kirjutage sinna.
Matem. õp: ,,Ülesandad 168, 169 ja 170, nii, ja läheb lahti! ", Selle peale klassivend kohe:,,Kellel nüüd lahti läks?" - Ja nii on olnud juba umbes 10 korda.
Keh. Kasv. õp: Tegin siis kangi peal erinevaid raskeid liigutusi ja õpetaja ütles: ,,Väga hea! TUBLI! Parim, mis ma näinud olen!", Järgmine tund küsis õpetaja:,,Sina tee neid lihtsaid asju, ohutuse mõttes, las teised teevad raskemaid asju, läheb midagi sassi ja siis ..., ära hakka isegi proovima!"
LISAGE SIIS KA ENDA OMI !
TÄNAN!
Inimese õpetuse õpetaja: ,,Kui lehe esimesele poolele ära ei mahu, siis keerake mulle taha" - Ma arvan, et ta mõtles selle all, et keerake lehe teine pool ja kirjutage sinna.
Matem. õp: ,,Ülesandad 168, 169 ja 170, nii, ja läheb lahti! ", Selle peale klassivend kohe:,,Kellel nüüd lahti läks?" - Ja nii on olnud juba umbes 10 korda.
Keh. Kasv. õp: Tegin siis kangi peal erinevaid raskeid liigutusi ja õpetaja ütles: ,,Väga hea! TUBLI! Parim, mis ma näinud olen!", Järgmine tund küsis õpetaja:,,Sina tee neid lihtsaid asju, ohutuse mõttes, las teised teevad raskemaid asju, läheb midagi sassi ja siis ..., ära hakka isegi proovima!"
LISAGE SIIS KA ENDA OMI !
TÄNAN!
Arendan teie RS kasutajaid TASUTA!
Täpsemalt: http://www.gamefriik.ee/foorum/runescape-foorum/5541/torujyri-skillib-tasuta
norm
By:Räppar-A
MEil musa õps .. Meil oli uusaasta tulemas mõndadel oli raketid kaasas meie klassis üks pani ragetti põlema tegi paugu õps küsis kurjalt kellelt pauk tuli??
music is my life style
ükskord mata õps ütles ett : ´´ Ega siis midagi, me peame ju neid panema´´
praegu ei tule eriti meelde mul neid lugusi
praegu ei tule eriti meelde mul neid lugusi
Jou.
Eks neid asju on olnd palju.
Lisage sõpsi ja andke 5p
mitme õpsiga on olnud nii et kui õps midagi kogemata valesti teeb siis õps on öelnud: see oli väike näpukas
muusika tund:braian astub sisse:õpetaja,kaspar peksis,kaspar:ta ju lasi kärtsu,õpetaja:kes pole kunagi peeretand tõske käsi.üks tõstis
õps:no mine siis arsti juurde
Facebook nimi on Andre:P
Andre Saar
Postitatud 1 aasta tagasi
ma rääkisin inka tunnis ja õps ütles: seisa püsti ja pane pihku raamat (kes aru ei saand ei ole vaja komenteerida)
see küll eriti usutav ei ole
Meil mõni kord ropsib
Premier League RUULIB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jalka ka sama moodi!!!!!!!!!!!!!!
Meil karmim 6ps tuli sisse ja 6tles "Yo" tavaliselt ztleb tere
LAEB ██████████] 99%
meil eralid õpsid kehalises poiste ja tydrukute meie õps oli võistlustel siis rääkis nais õps kurat sa siis kitse paned
ei meie õpsiga eriti läbi ei saa
pole midagi huvitavat rääkida. nt see et ma ütlen klassivennale et võtta suhu siis õps ütleb võta kohe maha ja ma imen.
Liituge minu kommuunidega:P 1) rock-n-roll 2) naljanurk:) 3)muusika...
ma olin inglise keele tunnis minu laud oli viltu õpetaja ütles: su laud on viltu pane sirgeks
mina ütlesin sa vaatad valesti
õpetaja ütles kohe ukse taha ja loe 100
suht norm
mina ütlesin sa vaatad valesti
õpetaja ütles kohe ukse taha ja loe 100
suht norm
Meil head 6psid
Yks 6ps on meil Karu kes meid enam ei 6peta, r2igelt ropzis ... kui vaja s6imas n2o t2is ja mulle andis ykskord vasut hambaid
megakild 6ps nh...
Venekeeles pidime mingit luuletust laulma, 6ps ytles et hakkame seda r2ppima...panime paar rida 2ra siis ja me j2ime vait vene 6ps paneb ''you''
Mata6ps ei oska 3 6elda paneb ''kulm''
Yks 6ps on meil Karu kes meid enam ei 6peta, r2igelt ropzis ... kui vaja s6imas n2o t2is ja mulle andis ykskord vasut hambaid
Venekeeles pidime mingit luuletust laulma, 6ps ytles et hakkame seda r2ppima...panime paar rida 2ra siis ja me j2ime vait vene 6ps paneb ''you''
Mata6ps ei oska 3 6elda paneb ''kulm''
http://www.gamefriik.ee/kasutaja/8026 (:
meil looduse õps : hoiab 2 sõrme üleval ja räägib vot jätke ned asjad endale kindlasti meeelde
nüüd jäi 1 sõrm püsti ja see oli keskmine aga vot seee on veel tähtsam asi
tuleb välja et ta näitas meile fakki
nüüd jäi 1 sõrm püsti ja see oli keskmine aga vot seee on veel tähtsam asi
tuleb välja et ta näitas meile fakki
bieber maailma õudsam laulja