Eestikasiino.org pakub kasiino ja pokkeri, samuti Rulett ja Blackjacki juhiseid ühes Pokerstars Boonus.
Külasta meie lehekülge täna ja lõika Eesti suurimast Pokkeri teejuhist kasu.

Nädala TOP10

Hydro
1. Hydro
mathias
2. mathias
supermartin
3. supermartin
1p - ga hindaja
4. 1p - ga hindaja
herki50,vixu
5. herki50,vixu
oliverveimer
6. oliverveimer
Sannukas123
7. Sannukas123
victoriaolen
8. victoriaolen
-kj-
9. -kj-
Rezcom
10. Rezcom

Hetkel sees

24 vastust. Lehekülg 1/2 1 2
Admin
Raporteeri
Postitatud 1 aasta tagasi
Kirjuta siia, miks sulle gamefriik meeldib ja võid võita 5 münti. Juhul kui oled VIP kasutaja, võid võita 10 münti.
Kõigi vastajate vahel loosime välja kolm võitjat - iga võitja saab 5 või 10 münti.

Loos läheb lukku täna (19. veebruar) kell 20.00
Friik
Raporteeri
Mulle meeldib gamefriik selle pärast ,et siin on jutukas kus saab rääkida ja saab nalja , kommuun meeldib mulle sammuti gamefriigis ,sest just hakkasin tegelema palju oma kommuuniga , foorum mulle meeldib kah kuna pool oma ajast ma veedan oma aega seal , mängud on ka p6nevad .
http://abi.gamefriik.ee/
Algaja
Raporteeri
head mängud ja suhtlemis koht
Uustulnuk
Raporteeri
Gamefriik on sellepoolest hea ,et siin on jutukas kus saab alati nalja nabani ja need kommunid on ka lahedad FRIIKY-d on ka ägedad ja ültse siis on tore seltskond POKKERIT on ka hea mängida
Uustulnuk
Raporteeri
Minule meeldib gamefriik sellepärast et, siin on maailma parimad mängud.
Tammeoru
Tegija
Raporteeri
Gamefriikis on toredad inimesed Siin on lahe miljonimäng lahedad mängud cool jutukas.Siin on tulnud head uuendused(võiks ka veel tulla) Gamefriik on parim koht internetis
Vaatake kindlasti www.youtube.ee
Uustulnuk
Raporteeri
Gamefriik on iternetis parim mänguportaal ja kui ma saaksin 5münti ja vipi oleksin ma nii rõõmus ,et hakkaksin siin iga päev käimaa aga kui ma saaksin ka jutukas nimega swat123 bänni maha oleks ka hea.
Poker face
Raporteeri
Gamefriik

GameFriik on lõbus ja tasuta mängu portaal, siin on sõbralikud tegijad, inimesed! GameFriigis on kõigile mänge! Jutukukas on oma head reeglid! MILJONIMÄNG Pole ülemõistuse raske! Palju kasutajaid on! Saab tellida asju (Odavalt! Kõigest 0.64€)! Saab kommenteerida, pilte, videosi mänge lisada! Soovitan ühineda juba kohe! Sa ei pea kartma, et kui midagi tellid, siis see hakkab iga kuu maksma! Mina olen tellinud FRIIKY punkte ja TAUSTAPILDI ja ma telliks palju, palju kordi veel!

Tervitades: raulmets1
Abielus foorumiga
Raporteeri
GameFriik

GameFriik on väga hea mängkoht ja peale selle on siin ka olemas jutukas , foorum jne.Siin saab ka oma kasutaja teha ja sellele oma välimuse teha saab osta ka vipiks . Põhiline asi ,et siin saab mänge mängida peale selle on siin ka oma punktid millega võib pääseda TOP 10-sse.Kui sul on siin kasutaja siis saad lisada ka Foorumisse teemasi ja enda kontole pilte ja videosi.Kodulehele on ka oma Koht kus näitab nädaöa TOP 20 mänge.Lehel on ka tehtud Pokker kus võis varem punkte teenida aga enam mitte.Üks asi mis võiks veel juurde tulla võiks olla Adminiks ostmine.kui sul on siin konto saad lisada oma konto seinale pildi
Tegija
Raporteeri
gamefriik on minu meelest parim eesti lehekülg siin on ägedad inimesed ehk kasutajad siin on ägedad mängu 2 ägedat adminit GAMEFRIIK ja DON nad alati vastava sinu küsimustele teevad loose foorumites jne igastahes on gamefriik on äge
bieber maailma õudsam laulja
Tegija
Raporteeri
jap aga ma jõudsin vedas
Tegija
Raporteeri
Mis siis, et ma hiljaks jäin Mul ei olegi seda võitu vaja, ütlen niisama, et gamefriik on parim koht kus ma käinud olen. Kui vaba aega on siis istungi ainult GF'i jutukas ja naeran kõht kõveras :p :p Mõned halvad asjad on.. Nt. See on halb, et mõned annavad 1p. et saada punkte
http://www.gamefriik.ee/kasutaja/8026 (:
Admin
Raporteeri
Võitjad:

raulmets1 - 10 münti
USA - 5 münti
supermartin - 5 münti
Friik
Raporteeri
6nnitlen v6itjaid mul pole ikka kohe kuidagi loosi 6nne .
http://abi.gamefriik.ee/
Tegija
Raporteeri
õnnitlen võitjaid aga mul pole veel kordagi vedanud
Poker face
Raporteeri
Thnx gamefriik! Kuulutan GameFriigi parimaks portaaliks üle universumi
Tegija
Raporteeri
mängud on ägetad ja kogu gamefriik on cool kõige parem mängukoht on gamefriik
Uustulnuk
Raporteeri
head sõbrad,head mängud,hea et saab tellida VIP-i.
24 vastust. Lehekülg 1/2 1 2