Eestikasiino.org pakub kasiino ja pokkeri, samuti Rulett ja Blackjacki juhiseid ühes Pokerstars Boonus.
Külasta meie lehekülge täna ja lõika Eesti suurimast Pokkeri teejuhist kasu.
Külasta meie lehekülge täna ja lõika Eesti suurimast Pokkeri teejuhist kasu.
Nädala TOP10
1. Hydro
2. mathias
3. supermartin
4. 1p - ga hindaja
5. herki50,vixu
6. oliverveimer
7. Sannukas123
8. victoriaolen
9. -kj-
10. Rezcom
Nädala võitja
Hetkel sees
- Foorumid »
- Loosid ja muud võistlused »
vasta ja võida 5 münti. VIP kasutaja saab 10 münti.
| 24 vastust. Lehekülg 2/2 | 1 2 |
Postitatud 1 aasta tagasi
mulle siin sest saab teisi hinnata ja sõpradega suhelda ja miljonimängu ja teisi mängu mängida
pange 5p või 6p
Mulle meeldib Gamefriik
Hea , mangu portaal . Leiab sõpru igaltpoolt. Saab asju tellida odavalt. Meeldiv veel pokkerit mängida . Pokker pole ültse raske ainult vaja heasid närve ja natuke oskusi .D Mulle meeldib Alles nüüd tulnud loto . Pole veel mangind aga varsti mangin .D Kõige parem server on Gamefriigis Minecraftis , Saab vidiesi teha , pilte lisada. Meeldi veel Friikyd , ja Komuunid . Mulle tuleb kogu aeg kirju postkasti : D , Hea on se ka et Kui postitad Saab smile panna : Gamefriigi jutukas on väga hea . Saab Tausta pilte lisada . D . Uus Top10 On parem Kõik saavad Topis olla .D Meeldib ,teisi hinnata ja komenteerida. Mulle meeldib Gamefriigi juures Kõik .
Hea , mangu portaal . Leiab sõpru igaltpoolt. Saab asju tellida odavalt. Meeldiv veel pokkerit mängida . Pokker pole ültse raske ainult vaja heasid närve ja natuke oskusi .D Mulle meeldib Alles nüüd tulnud loto . Pole veel mangind aga varsti mangin .D Kõige parem server on Gamefriigis Minecraftis , Saab vidiesi teha , pilte lisada. Meeldi veel Friikyd , ja Komuunid . Mulle tuleb kogu aeg kirju postkasti : D , Hea on se ka et Kui postitad Saab smile panna : Gamefriigi jutukas on väga hea . Saab Tausta pilte lisada . D . Uus Top10 On parem Kõik saavad Topis olla .D Meeldib ,teisi hinnata ja komenteerida. Mulle meeldib Gamefriigi juures Kõik .
I´m Sexy & I Know It
Mulle meeldib gamefriik selle pärast et siin saab uusi sõpru ja suhelda
I.C.H B.I.N S.H.A.K.I.R.A
Postitatud 11 kuud tagasi
mulle meeldib gamefriik sellep'ärast see on hea suhtlus võrk ja saab leida uusi sõpsu saab asju müüja jne siin on hea jutukas ja saab muusikat kõrval kuulata,saab TOP10 esimene saab 10krediiti see on väga hea, siin on väga hea mängud päris normaalsed komuunid ja saab ise enda tegelaskuju teha loodan et saan 5 münti
kommige ja pange 5 punkti
| 24 vastust. Lehekülg 2/2 | 1 2 |