Eestikasiino.org pakub kasiino ja pokkeri, samuti Rulett ja Blackjacki juhiseid ühes Pokerstars Boonus.
Külasta meie lehekülge täna ja lõika Eesti suurimast Pokkeri teejuhist kasu.
Külasta meie lehekülge täna ja lõika Eesti suurimast Pokkeri teejuhist kasu.
Nädala TOP10
1. Hydro
2. mathias
3. supermartin
4. 1p - ga hindaja
5. herki50,vixu
6. oliverveimer
7. Sannukas123
8. victoriaolen
9. -kj-
10. Rezcom
Nädala võitja
Hetkel sees
- Foorumid »
- Mängufoorum »
Kriimustatud mänguplaatide parandamine
Postitatud 8 kuud tagasi
Hei,
Juuli kuus lasin parandusse viia 2 Xboxi mängu, millest üks ei funktsioneerinud kriimustuste tõttu üldse ning teine kippus pidevalt mängu vältel pidurduma, see muutis missioonide läbimise tülikas, kuna mäng kippus poole pealt kinni kiiluma.
Tegelesin veidi guugeldamisega ning avastasin teenuse, mis tegeleb kriimustuste likvideerimisega, muutes need peaaegu olematuks, seda teenust pakub CDfixers.com. Enne selle mõtte peale tulemist kaalusin uue mängu soetamist, mis oleks maksma läinud (vähemalt) 2 korda rohkem, kui maksis mul 2-e mängu parandama saatmine (koos shippimistasuga). Mängud saabusid küll 2 kuud hiljem (saatsin ~juuli lõpus, tagasi sain 30. september). Kuid asi oli seda väärt, mõlemad mängud töötavad tõrgeteta ning kriimustused on väga väikesed ja vaevu märgatavad ega mõjuta mängu funktsionaalsust. Olen tulemusega väga rahul!
Soovitan kõigile, kelle originaalmängud/filmid/muusika albumid jne on lakanud töötamast kriimustuste tõttu kasutada CDfixers.com teenust.
Toetab: DVD, CD ja Blu-ray plaate.
Juuli kuus lasin parandusse viia 2 Xboxi mängu, millest üks ei funktsioneerinud kriimustuste tõttu üldse ning teine kippus pidevalt mängu vältel pidurduma, see muutis missioonide läbimise tülikas, kuna mäng kippus poole pealt kinni kiiluma.
Tegelesin veidi guugeldamisega ning avastasin teenuse, mis tegeleb kriimustuste likvideerimisega, muutes need peaaegu olematuks, seda teenust pakub CDfixers.com. Enne selle mõtte peale tulemist kaalusin uue mängu soetamist, mis oleks maksma läinud (vähemalt) 2 korda rohkem, kui maksis mul 2-e mängu parandama saatmine (koos shippimistasuga). Mängud saabusid küll 2 kuud hiljem (saatsin ~juuli lõpus, tagasi sain 30. september). Kuid asi oli seda väärt, mõlemad mängud töötavad tõrgeteta ning kriimustused on väga väikesed ja vaevu märgatavad ega mõjuta mängu funktsionaalsust. Olen tulemusega väga rahul!
Soovitan kõigile, kelle originaalmängud/filmid/muusika albumid jne on lakanud töötamast kriimustuste tõttu kasutada CDfixers.com teenust.
Toetab: DVD, CD ja Blu-ray plaate.
Postitatud 8 kuud tagasi
See välismaal?
1.Ühe kilo mee saamiseks peab mesilane külastama 2 miljonit õit.
2.Viimase 4000 aasta jooksul pole kodustatud ühtegi uut metslooma.
3.Elusolenditest on sipelgal kõige suurem aju. Seda loomulikult kehakaaluga võrreldes.
Postitatud 8 kuud tagasi
Jah, Põhja Ameerikas tegutseb.
Postitatud 8 kuud tagasi
Ah soo.Okei tänan info eest
3.Elusolenditest on sipelgal kõige suurem aju. Seda loomulikult kehakaaluga võrreldes.
Postitatud 8 kuud tagasi
3 dollarit peaks olema 36 krooni
Postitatud 8 kuud tagasi
http://www.sampopank.ee/et/12107.html
Kursid saad teada siit
Kursid saad teada siit
Postitatud 8 kuud tagasi
1 USD = 0.75 EUR
3 USD = 2.25 EUR
Paketid:
Hindadele lisandub transpordi(shippimise)tasu.
1 plaat = 2.97 EUR (2 plaati = 5.94 EUR)
3 plaati = 8.22 EUR
5 plaati = 11.23 EUR
3 USD = 2.25 EUR
Paketid:
Hindadele lisandub transpordi(shippimise)tasu.
1 plaat = 2.97 EUR (2 plaati = 5.94 EUR)
3 plaati = 8.22 EUR
5 plaati = 11.23 EUR
Postitatud 7 kuud tagasi
Kellel pole kannatlikkust ega soovi jännata, võib proovida ka http://www.optifix.ee/index.php pakutavat teenust, mida osutatakse Eestis. kuid too ei toeta (hetkel veel) Blu-ray ning kahepoolsete DVD plaatide parandamist/taastamist.
Samuti ei ole mul kogemust antud teenusepakkujaga, seega ei tea hinnata kvaliteeti.
Samuti ei ole mul kogemust antud teenusepakkujaga, seega ei tea hinnata kvaliteeti.
Postitatud 4 kuud tagasi
Kriimustusi saab hõlpsalt parandada ka hambapastaga
Määrid kogu cd hambapastaga kokku.
Ootad 1min.
Ja pesed siis veega maha(leige vesi)
Ntks endal sain nii korda The Sims 2 ühe cd ja CSS-i plaadi sain kaa nii korda.
Tasub proovida..
Btw: olen kuulnud midagi ka banaanide kohta, aga ei oska soovitada XD
Määrid kogu cd hambapastaga kokku.
Ootad 1min.
Ja pesed siis veega maha(leige vesi)
Ntks endal sain nii korda The Sims 2 ühe cd ja CSS-i plaadi sain kaa nii korda.
Tasub proovida..
Btw: olen kuulnud midagi ka banaanide kohta, aga ei oska soovitada XD
Postitatud 2 kuud tagasi
See plaadifirma mis eestis tegutseb,kas seal siis on ka hea tulemus?Ma mõtlen mingiaeg sinna harry potteri plaadi viia
Postitatud 2 kuud tagasi
Hmm.. nagu eelnevalt mainitud pole mul antud firma poolt pakutavate teenuste suhtes kogemusi.. Kuid asi paistab paljulubav, arvan, et tasub proovida.
Facebookis on nii mõnigi inimene antud ettevõttele "meeldib" hääle andnud, võid proovida nendega ühendust võtta ning küsida, millised olid tulemused ning kas soovitavad teistelegi.
http://www.facebook.com/pages/OptiFix/106858849360981
Facebookis on nii mõnigi inimene antud ettevõttele "meeldib" hääle andnud, võid proovida nendega ühendust võtta ning küsida, millised olid tulemused ning kas soovitavad teistelegi.
http://www.facebook.com/pages/OptiFix/106858849360981