Eestikasiino.org pakub kasiino ja pokkeri, samuti Rulett ja Blackjacki juhiseid ühes Pokerstars Boonus.
Külasta meie lehekülge täna ja lõika Eesti suurimast Pokkeri teejuhist kasu.
Külasta meie lehekülge täna ja lõika Eesti suurimast Pokkeri teejuhist kasu.
Nädala TOP10
1. Hydro
2. mathias
3. supermartin
4. 1p - ga hindaja
5. herki50,vixu
6. oliverveimer
7. Sannukas123
8. victoriaolen
9. -kj-
10. Rezcom
Nädala võitja
Hetkel sees
- Foorumid »
- Mängufoorum »
Palun abi, Xbox pult ei yhildu konsooliga
Postitatud 5 kuud tagasi
Yhesõnaga, teema siuke, et ostsin Inglismaalt Xboxile teise puldi, no pool Euronicsi hinda , ja nyyd ei võta konsool pulti omaks, rsk. Kas kellegil on kogemust, kõik variandid, mis õpetusel on, olen mitmeid kordi läbi teinud ja kopp on ees juba. Kohver õlut sellele, kelle variant aitab
!
Postitatud 5 kuud tagasi
1. Xbox 360 juhtmeta puldi patareid on nõrgad(tühjad) võithe Xbox 360 laadimis võimalustega pult on liiga tühi ja vajab laadimist.
2.Või kui sul on midagi metallist seal ees siis see võib kah segada ühendust.
2.Või kui sul on midagi metallist seal ees siis see võib kah segada ühendust.
Postitatud 5 kuud tagasi
Kas tegemist on originaalpuldiga? Ehk siis kas toodab Microsoft, kui ei tooda, siis palun täpsusta. Samuti kas pult on juhtmega/juhtmeta/akuga?
Postitatud 5 kuud tagasi
Patareid ostsin poest, olen neid ka vanemate, samuti töötavate patareide vastu vahetanud. Duracellid. Aind vilgub ja vilguks vist terve päeva, rsk. Pult on juhtmeta ja patareidega. Olen proovind mitmes toas, metalli ei tohiks rängalt olla. Täielik õudukas
Postitatud 5 kuud tagasi
Hmm kui puldis pole viga,siis ilmselt on konsoolis mingi jama sees.Lase see kuhugi parandusse viia
Postitatud 5 kuud tagasi
Sa ei vastanud mu küsimusele puldi tootja osas, nii väheste andmetega ei saagi sind aidata, vaid ainult oletada ja pakkuda (reeglina mööda).
Postitatud 5 kuud tagasi
sry.. No peaks originaal olema, Microsoft Corporation, identne teise puldiga, mis oli mänguga kaasas, aind seerianr on teine loomulikult. Amazon.com.uk ostetud.
Postitatud 5 kuud tagasi
Ma eeldan, et puldi 4 tuld vilguvad järgemisi?
Proovi seda:
1. Käivita nii konsool kui ka pult.
2. Vajuta konsoolil nuppu, mis asub mälukaardi pesadest paremal.
3. Vajuta puldi taga asetsevat nuppu.
Kas proovisid seda varianti ja aitas?
Proovi seda:
1. Käivita nii konsool kui ka pult.
2. Vajuta konsoolil nuppu, mis asub mälukaardi pesadest paremal.
3. Vajuta puldi taga asetsevat nuppu.
Kas proovisid seda varianti ja aitas?
Postitatud 5 kuud tagasi
no nii on õpetuses ka, see ei möika noh. Konsoolil olev nupp ja sis levinupp puldil, no ei midagi. Vilgub aind, rsk, aga peaks pölema jääma
Postitatud 5 kuud tagasi
Uus lahendus, proovi:
1. Käivita konsool ning hoia all sellel asetsevat ühtimise nuppu (mälukaardi pesadest paremal) 30 sekundit, VÕI seni kuni tuled lõpetavad vilkumise ning kustuvad.
2. Lülita konsool välja ning ühenda juhtmed lahti toitest, seinast ning konsoolist.
3. Eemalda kõvaketas ning oota 1-e minuti.
4. Ühenda kõik tagasi kokku ning proovi uuesti pulti syncida.
1. Käivita konsool ning hoia all sellel asetsevat ühtimise nuppu (mälukaardi pesadest paremal) 30 sekundit, VÕI seni kuni tuled lõpetavad vilkumise ning kustuvad.
2. Lülita konsool välja ning ühenda juhtmed lahti toitest, seinast ning konsoolist.
3. Eemalda kõvaketas ning oota 1-e minuti.
4. Ühenda kõik tagasi kokku ning proovi uuesti pulti syncida.