Eestikasiino.org pakub kasiino ja pokkeri, samuti Rulett ja Blackjacki juhiseid ühes Pokerstars Boonus.
Külasta meie lehekülge täna ja lõika Eesti suurimast Pokkeri teejuhist kasu.

Nädala TOP10

Hydro
1. Hydro
mathias
2. mathias
supermartin
3. supermartin
1p - ga hindaja
4. 1p - ga hindaja
herki50,vixu
5. herki50,vixu
oliverveimer
6. oliverveimer
Sannukas123
7. Sannukas123
victoriaolen
8. victoriaolen
-kj-
9. -kj-
Rezcom
10. Rezcom

Hetkel sees

2 vastust.
Uustulnuk
Raporteeri
Postitatud 5 kuud tagasi
Tervist!!!

Oleks soov saada veidike lisainfot Nintendo 3DS-i kohta.

Kui kellelgi juhuslikult siit peaks selline vidin olema, või on seda isiklikult näppinud, siis võiks öelda kuidas on.

Kas on hea tundlikus(puutetundlikul ekraanil)?
Kas wifi teel netis käies on ka kiire(muidugi oleneb ka neti kiirusest), videodes mida olen netist vaadanud on kõigis olnud netiskäik aeglane.
Kas mänge saab ka kuskilt tõmmata, või peab kõik ostma?

Tänud!
Tegija
Raporteeri
Postitatud 4 kuud tagasi
mine you tube ja kirjuta lahtrisse hdtanel ja kliki ta channeli peale ja kirjuta seal otsingusse nindendo.muidu olen kuulnud et sellega pole õues hea mängida kuna sa ei näe mitte midagi ja selle 3D on mõtetu kuna sa natukene seda pöörad siis kohe hakkab jukerdama seal ekraanil mul endal pole küll seda aga ma ei soovita seda osta ise tead kui ostad.
yo küsige mult kui vaja midagi.Äkki mina oskan midagi teile nõu anda:D
Uustulnuk
Raporteeri
Postitatud 4 kuud tagasi
Ma olen toda videot juba vaadanud!!

Tahaks just kõigerohkem netis käimise kohta teada, eks ma tollepõjal otsustaksin.'
Kui Tanel tolle video tegi siis polnud veel Browserit üles laetud, aga nüütseks on ja sellepärast tahakski teada kas on netis mugav käia või on väga saast.

DSi ja DSi XL on igatahes net väga jura juba suumimine puudub( on ainult kas suum põhjas või ei ole ültse ja see mind häirib).Aga 3DS-il saab suumida.
2 vastust.