Eestikasiino.org pakub kasiino ja pokkeri, samuti Rulett ja Blackjacki juhiseid ühes Pokerstars Boonus.
Külasta meie lehekülge täna ja lõika Eesti suurimast Pokkeri teejuhist kasu.

Nädala TOP10

Hydro
1. Hydro
mathias
2. mathias
supermartin
3. supermartin
1p - ga hindaja
4. 1p - ga hindaja
herki50,vixu
5. herki50,vixu
oliverveimer
6. oliverveimer
Sannukas123
7. Sannukas123
victoriaolen
8. victoriaolen
-kj-
9. -kj-
Rezcom
10. Rezcom

Hetkel sees

27 vastust. Lehekülg 1/2 1 2
Algaja
Raporteeri
Postitatud 4 kuud tagasi
Nimelt ma otsin mingit head mängu.Kui keegi teab siis postitagu .
Uustulnuk
Raporteeri
Postitatud 4 kuud tagasi
ma soovitan internetis sellist mängu nagu tankionline sa pead seal oma tankiga laskma teisi maha ja saad levelit ja saad uprage relvi osta neid värve osta kehasid ka osta jne algul tundub igav aga väga varsti on jee hehe
Aktivist
Raporteeri
Postitatud 4 kuud tagasi
No kui ma nüüd tõsiselt järgi hakkan mõtlema siis ma soovitan siukesi mänge nagu

Half Life 2,Episode 1,Episode 2,Episode 3

Väike kirjeldus:
Half life 2 lugu toimub linnas kus mingid panded ühendavad jõud,et linnas olevaid inimesi orjadeks muuta.Sa lähed lihtsalt linna uurima,aga siis läheb midagi väga valesti. Järgmisel hetkel sa juba põgened ja võitled kuniks sa jõuad selleni, et pead maailma hakkama hävingust päästma.

Assassin's Creed 2

Väike kirjeldus:Assassin Creed 2: te mängite palgamõrvarina. Teid palgatakse tegema igasuguseid huvitavaid ja ka raskeid missioone, kus te peate põgenema valvurite eest ja tapma kuningat. Teie relvaks on üks mõõk seljal ja peidetud nuga varukas, loomulikult te võite korjata relvi nende käest, keda olete tapnud. Assassin's Creed 2 on väga hea graafikaga mäng.

Aga jah
On ka muid mänge nagu Flat out 2,Burnout 3 Paradise,Assasin's Creed Brotherhood.
Sa võid ka küsida sõprade käest nõu.
1.Ühe kilo mee saamiseks peab mesilane külastama 2 miljonit õit. 2.Viimase 4000 aasta jooksul pole kodustatud ühtegi uut metslooma. 3.Elusolenditest on sipelgal kõige suurem aju. Seda loomulikult kehakaaluga võrreldes.
Algaja
Raporteeri
Postitatud 4 kuud tagasi
Ma otsin neti mänge.
Aktivist
Raporteeri
Postitatud 3 kuud tagasi
No neti mängudest ma palju ei tea..Võid proovida näiteks harjumaa.maamees.net
Võid ka ise otsida
1.Ühe kilo mee saamiseks peab mesilane külastama 2 miljonit õit. 2.Viimase 4000 aasta jooksul pole kodustatud ühtegi uut metslooma. 3.Elusolenditest on sipelgal kõige suurem aju. Seda loomulikult kehakaaluga võrreldes.
Uustulnuk
Raporteeri
Postitatud 3 kuud tagasi
rasmus see tankionline ongi neti mäng selline multiplayer game
Algaja
Raporteeri
Postitatud 3 kuud tagasi
Algaja
Raporteeri
Postitatud 3 kuud tagasi
Ma tean seda tanki onlinet.
Uustulnuk
Raporteeri
Postitatud 3 kuud tagasi
Võin netist soovitada järgmist mängu. Minu mitmed tuttavad proovisid ning mängivad senini.

Kas sulle meeldib Vormel 1? Kui Jah, siis Grand Prix Racing Online on mäng sinu jaoks!
Proovi olla edukas meeskonna majandaja nagu Dennis, Todt või Briatore Majanda oma grand prix meeskonda, et saavutada edu - ehitades head autot, arendades sõidu strateegiaid, palgates õige sõitja ja personali, planeerides pikaajaliselt. Kuid kõike tuleb teha limiteeriud finantside ja tööajaga ning olles seejuures pidevalt ägedas võitluses teistega, kes su kuklasse hingavad!

http://www.gpro.net/?id=138695
Algaja
Raporteeri
Postitatud 3 kuud tagasi
LFS Ehk Live For Speed on automäng mida ma mängin , see mäng on täiesti eestikeeles
‎99% teismelistest nutaksid, kui nad näeksid Justin Bieberit seismas pilvelõhkuja tipus, ähvardades alla hüpata . Kui sa oled 1% , kes istuks popkorniga, ees 3D prillid ning karjuks '' Tee backflip'i '', siis copy see enda päevikusse.
Uustulnuk
Raporteeri
Postitatud 3 kuud tagasi
Unustasin mainimata, et see vormeli mäng (gpro) on pealegi veel eestikeelne!
Algaja
Raporteeri
Postitatud 3 kuud tagasi
see lfs üleni eesti keelne xD
‎99% teismelistest nutaksid, kui nad näeksid Justin Bieberit seismas pilvelõhkuja tipus, ähvardades alla hüpata . Kui sa oled 1% , kes istuks popkorniga, ees 3D prillid ning karjuks '' Tee backflip'i '', siis copy see enda päevikusse.
Algaja
Raporteeri
Postitatud 3 kuud tagasi
ok
Uustulnuk
Raporteeri
Postitatud 3 kuud tagasi
enternum.ee ja parimad.net.ee
Olen Vip Liige
Uustulnuk
Raporteeri
Postitatud 2 kuud tagasi
Siin soovitatud Half Life 2 on suurepärane leid, väga soovitan!
Kui kellelgi on veel sarnaseid mänge, siis andke aga teada (marianna@olenmees.ee).
Aktivist
Raporteeri
Postitatud 1 kuu tagasi
facebook-is on igasuguseid häid mänge! kui sul facebook-is konto on siis hakka mängima neid facebook-i mänge: Empires and allies, car town jashadow fight! need on mu lemmikud mängud!
kõik hinded mis te mulle annate, saate vastu kaa :)
Uustulnuk
Raporteeri
Postitatud 4 nädalat tagasi
Mass Effect 3, Saints Row The Third, San Andreas Multiplayer, Counter Strike 1.6 ,Resident Evil 5 , Left4Dead 2, Skyrim , Alice Madness Returns
http://s1.ee.gladiatus.com/game/c.php?uid=40597
Uustulnuk
Raporteeri
Kui neti mänge siis väid proovida Pixplay.net , s1.ee.Gladiaatus.com , Facebookis midagi mis sulle meeldib
Uustulnuk
Raporteeri
Ma Mängin ise Saints row the Third , San andreas Multiplayer , Counter Strike 1.6 Ja s1.ee.Gladiaatus.com
27 vastust. Lehekülg 1/2 1 2