Eestikasiino.org pakub kasiino ja pokkeri, samuti Rulett ja Blackjacki juhiseid ühes Pokerstars Boonus.
Külasta meie lehekülge täna ja lõika Eesti suurimast Pokkeri teejuhist kasu.
Külasta meie lehekülge täna ja lõika Eesti suurimast Pokkeri teejuhist kasu.
Nädala TOP10
1. Hydro
2. mathias
3. supermartin
4. 1p - ga hindaja
5. herki50,vixu
6. oliverveimer
7. Sannukas123
8. victoriaolen
9. -kj-
10. Rezcom
Nädala võitja
- Foorumid »
- Muud teemad »
Kuidas saada tüdrukut.
Postitatud 1 aasta tagasi
Tüdrukutele meeldib kui ropenendad nahhui ja selliseid aint mitte kurat.
im_three days grace_
Postitatud 1 aasta tagasi
Niimoodi saad sa ainult temast lahti, nii ei tasu kyll teha
Postitatud 5 kuud tagasi
olen tüdruk ja tahan anda teile nippe.olge sõbralikud näidake kui palju ta sulle meeldib ja kutsuge teda õue või kuskile taolisse kohta.siis saab tüdruk juba ise aru ja nii edasi kuni hakkategi käima.
lisage mulle punkte.(lisan vastu ka).
Postitatud 5 kuud tagasi
Ise kyll ei kavatse praelt tytrukut otsima,kui tuleb m2ni siis.aga mudu mitte enne kui olen nii 16-17.
Jah t2esti aga kui otsite ,ole kena oma tydruku vastu ja vii talle naiteks lilli ja vii ta kinno.
Jah t2esti aga kui otsite ,ole kena oma tydruku vastu ja vii talle naiteks lilli ja vii ta kinno.
1.Ühe kilo mee saamiseks peab mesilane külastama 2 miljonit õit.
2.Viimase 4000 aasta jooksul pole kodustatud ühtegi uut metslooma.
3.Elusolenditest on sipelgal kõige suurem aju. Seda loomulikult kehakaaluga võrreldes.
Postitatud 4 kuud tagasi
Hakka meheks siis saad .
tere
Postitatud 4 kuud tagasi
minusse on üks armunud ja tema m.....b m...e. noh ma teen palju nallja ja olen sõbralik , tark ja tugev ja kitarri mängin ka ! see tüdruk piilub salaja mind!
Postitatud 1 kuu tagasi
Paar soovitust:
1)Rahunege maha kasvage suuremaks.2)Ega teil pole vaja kohe 10aastaselt tüdrukut,te ei pea ju kohe käituma ka
nägu 15-18aastane
3) No kui juba tõesti nii tahad siis hakka tegelema airsoft või pintballiga. tegime katset mu sõbra peal
kõik tüdrukud läksid hulluks praegu on ta maja ikka veel okas traadi all
1)Rahunege maha kasvage suuremaks.2)Ega teil pole vaja kohe 10aastaselt tüdrukut,te ei pea ju kohe käituma ka
nägu 15-18aastane
3) No kui juba tõesti nii tahad siis hakka tegelema airsoft või pintballiga. tegime katset mu sõbra peal
kõik tüdrukud läksid hulluks praegu on ta maja ikka veel okas traadi all
Tegelen Airsoftiga
Postitatud 3 nädalat tagasi
Ma üritan tüdrukut endale kõige lähedasemaks meelitada, tal mingi teine poisist sõber ka aga ma ei tea kas neil on suhe või ei ole, igatahes saatsin talle skypes käimisettepaneku
Olen nõus
Näost näkku oleks parem, argpüks...
Cl0uDzz
mina kui naistemees ütlen et saada niimoodi tüdrukut,et sul peab olema suur huumorisoon olema. usu või ei usu ma sain 1tüdruku kolmandas klassis nii et olen kogenenud naiste mees. minu praegune tüdruk on 17 talle meeldib huumor,tugevus jne minu tüdruk pole tahtlik. iga päev söööme kuskil jne SINA KÄI TÜDRUKAGA VÄLJAS SÖÖMAS JA OLE NALJAKAS!!!! SIIS SAAD SELLE TÜDRUKU ENDALE ROHKEM INFOT SAAD MINULT!
Olen Vip Liige
Issanda halasta.Kes alles 10 aastane ja alla selle.Hakkate juba tüdrukuid sebima.Kas te ei mõtle ,et olete alles liiga noored?Milleks teil nii noorelt tüdrukut vaja üldse on?Saage 15 ja siis hakake mõtlema tüdruku otsimise peale.Kusagilt pubidest,baaridest ei leia õiget tüdrukut.Teada ,et selline on ainult raha peal väljas.Tänapäeval on üle poolte tüdrukute raha peal väljas.Nad saavad sinuga ainult siis läbi kui sul paks rahakott on.See kellel pole tüdruk raha peal väljas on vedanud.Toon näite poiss kellel on vaesed vanemad ja kes tunneb nälga aeg ajalt ja poiss kes on rikas ,endal miljonid selja taga.Kelle tüdruk valiks?loogiline ,et rikkama poisi.Ainult vähesed tüdrukud valiksid vaesema.TÄHELEPANU: Pange oma tüdruk proovile.Jäta mingi aeg nt veerand aastat talle välja tegemata kuna:,,sul pole raha''.Vaata kas ta leiab selle aja jooksul juba endale uue poisi kellega olla.Kui ta jääb ikka sinu juurde siis on 70% kindel ,et ta su juurde jäeb ka edaspidiseks.Aga katse ajal jää iseloomu poolest iseendaks.Kui ta su juurde jääb siis räägi talle katsest teda proovile panna ja vabanda.Edaspidi siis võid siis teda välja viia.See ka rahasäästmisvõimalus sellepoolest ,et kui sa kulutad ta peale ja ta su juurest ära läheb siis jääd oma rahast ilma.Seepärast tehke katse läbi.Parem hea tüdruk hiljem kui halb tüdruk varem.(See jutt võib ka vb poisi kohta kehtida).Poiss peaks välja tegema tüdrukule mitte vastupidi.Vahel harva ju võib ka aga noh.Loodan ,et mu jutust kasu ka on ja see paneb ikka mõned mõtlema oma tüdruku,poisi üle kel see on.
Ma rääkisin alla 10 aastastega ,et neil pole mõtet nii vara.Rikud oma lapsepõlve ära.
Postitatud 1 nädal tagasi
1)ära ropenda! 2)vii ta aega-ajalt välja (nt kinno). #)ole sõbralik. Need olid minu soovitused. loodan et oli abi
kõik hinded mis te mulle annate, saate vastu kaa :)
Postitatud 1 nädal tagasi
Olge sõbraalikud ning ärge togige üksteist.