Eestikasiino.org pakub kasiino ja pokkeri, samuti Rulett ja Blackjacki juhiseid ühes Pokerstars Boonus.
Külasta meie lehekülge täna ja lõika Eesti suurimast Pokkeri teejuhist kasu.

Nädala TOP10

Hydro
1. Hydro
mathias
2. mathias
supermartin
3. supermartin
1p - ga hindaja
4. 1p - ga hindaja
herki50,vixu
5. herki50,vixu
oliverveimer
6. oliverveimer
Sannukas123
7. Sannukas123
victoriaolen
8. victoriaolen
-kj-
9. -kj-
Rezcom
10. Rezcom

Hetkel sees

Need_Help
19 vastust.
Algaja
Raporteeri
Postitatud 10 kuud tagasi
Et,Jah tahaks teada mida on sinult ära varatatud!Ja midagi vargale Ka öelda!Minul Siis Varastati Eile ära Tutt-uus Nuti Telefon Ja kunagi 9 aastaselt varastati ära laagri nokamüts Ja Siit ka vargale ! Kui Kätte saan siis hoia alt! Või Siis Tegelt Palun anna asjad tagasi
Friik
Raporteeri
Maal, varastati telekas, arvut ja palju muud ära, saime need tolgused siiski kätte, asjad tagastati sammuti tagasi, ning nad said trahvi selle eest.
http://abi.gamefriik.ee/
Friik
Raporteeri
Mult varastati hõbe käekett, käekell, mu autolt varastati radikas ja aku
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐http://xat.com/v2ikekurk┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Algaja
Raporteeri
Kui varastamiseks läheb, siis oli vist üks kehalise tund, sai asjad antud (telefon, raha, võtmed jne) valvetädi juurde. Aga valvetädi pidi korraks käima ära, ning umbes 15 minutit oli valve laud ilma valveta, kuid ma ei saanud ära küsida, kuna see intsident juhtus tunni ajal. Pärast kehalise tundi läksime siis kahe sõbraga asju võtma, kuid minu 50.-, telefon ja võtmed - kadunud. Aga pärast vaadati valvekaamera pealt ning see kes pätsas pidi mu ees vabandama ning käskirja kirjutama (direle)
Pole veel
Uustulnuk
Raporteeri
Pole midagi varastatud õnneks
Algaja
Raporteeri
2 Eurot, vend lasi rotti
Iluzat suve kõigile! :)
Algaja
Raporteeri
Postitatud 5 kuud tagasi
mull varastati autorehvid ja veel mõned tööriistad
Aktivist
Raporteeri
Postitatud 5 kuud tagasi
meil koolis on varastatud laua-arvuti
kõik hinded mis te mulle annate, saate vastu kaa :)
Uustulnuk
Raporteeri
Postitatud 5 kuud tagasi
varastati mul tuttuus dell läppar ära sain selle 13 aastase ***** kätte tagusin kasti..
Uustulnuk
Raporteeri
Postitatud 5 kuud tagasi
mul prooviti varastata telefon ära
Algaja
Raporteeri
Postitatud 5 kuud tagasi
Mul varastati ema kuldehted ära mis olid väga kallid siis taheti auto ära varastada siis kõige imelikum asi rööviti isa tööauto ja pandi metsas põlema ja muideks need juhtusid kõik samal kuul ehk 3 vargust samal kuul kas pole imelik? meie auto jäi alles aga isa läks hommikul autoga tööle krt auto uks lahti süütelukk puruks pekstud ja prooviti kruvikeerajaga lahti teha.Eh meil autol oli üks viga küljes seepärast ei läinud tööle auto.Teine auto tööauto see varastati ära kõigest 2-3 päeva hiljem võeti tööriistad mis kallid kaasa autost ja ülejäänd visati maha sellega tehti vist rööv kusagil ja pandi metsa põlema politseisid oli roppu moodi isa rääkis see juhtus kõik soomes.Kodus lasti jalga sattusime peale pätid panid minema nägin neid kuids jooksid minema aga sunnikutel oli suur edumaa.Ja selline oli minu lugu see juhtus kõik Novembris aastal 2011.Aga peksa tahaks küll anda neile.
Uustulnuk
Raporteeri
Postitatud 5 kuud tagasi
2 euri, Sünnipäevaks saadud höbekett ja pliiats
Uustulnuk
Raporteeri
Postitatud 4 kuud tagasi
raha .
tere
Algaja
Raporteeri
Postitatud 4 kuud tagasi
mult varastati 1euro ja sodi vihik ja nätsupakk ja mu sõpralt varastati kooli kott
Algaja
Raporteeri
Postitatud 3 kuud tagasi
Mult need for speedi plaadid , nägin ise kui seda on tehtud , see oli mu naaber , ja ta ajab kõike tagasi.
‎99% teismelistest nutaksid, kui nad näeksid Justin Bieberit seismas pilvelõhkuja tipus, ähvardades alla hüpata . Kui sa oled 1% , kes istuks popkorniga, ees 3D prillid ning karjuks '' Tee backflip'i '', siis copy see enda päevikusse.
Uustulnuk
Raporteeri
Postitatud 1 kuu tagasi
mul varastati tuttuus mobiil ära mul oli see olnud kõigest kolm päeva
kui varga kätte saan võite ise juba arvata mis temaga teen
Tegelen Airsoftiga
Aktivist
Raporteeri
Postitatud 1 kuu tagasi
Varastati veel koolist õpetaja projektor
kõik hinded mis te mulle annate, saate vastu kaa :)
Aktivist
Raporteeri
Postitatud 1 kuu tagasi
Ma varastasin endalt ükskord sirkili Tegelikult pole mult midagi varastanud, ise pole ka varastanud (va. sirkel mille varastasin iseendalt).
Love is a name, Sex is a game, Forget the name and play the game. Olen kindlasti kõige sõbralikum foorumlane! Iseasi on see keda ma oma sõbralisti valin ja keda mitte.. ;)
Friik
Raporteeri
Postitatud 1 kuu tagasi
mult varastati minu õhku! Klassikaaslasedd votsid minu õhku ja tagasi ei andnud : hahah
Vastake Toyota suppra küsitlusele "selgitame välja gmefriigi keskmise kasutaja vanuse" Ja panustage ka minu teemal ennsutusmäng:mitmenda koha saab eesti eurovisoonil? soovin ilusat tlve lõppu!
Aktivist
Raporteeri
Postitatud 1 kuu tagasi
Minult varastati 2ra 6un varga k2tta saan annan loomulikult
Reverb
19 vastust.