Eestikasiino.org pakub kasiino ja pokkeri, samuti Rulett ja Blackjacki juhiseid ühes Pokerstars Boonus.
Külasta meie lehekülge täna ja lõika Eesti suurimast Pokkeri teejuhist kasu.

Nädala TOP10

Hydro
1. Hydro
mathias
2. mathias
supermartin
3. supermartin
1p - ga hindaja
4. 1p - ga hindaja
herki50,vixu
5. herki50,vixu
oliverveimer
6. oliverveimer
Sannukas123
7. Sannukas123
victoriaolen
8. victoriaolen
-kj-
9. -kj-
Rezcom
10. Rezcom

Hetkel sees

Need_Help
13 vastust.
Uustulnuk
Raporteeri
Postitatud 7 kuud tagasi
Tervist! Probleem On siis järgmine. Mängin Java Mänge oma 2Tundi. Ja Järsku Ilmub kiri (System Error,ja mingid numbrid).Peab 5minutit ootama ja siis uuesti käivitama arvuti.Eitea kas on mingi arvutipiirang peale pantud või inspiron n5010 pole hea mängida arvutimänge. Ja Mingid Kirjad Ka tulevad ette kui käivitan arvuti.Proovin sellest hetkest pilti teha. Iga abikäikäsi on abiks! Tervitustega VäikeMure.
Aktivist
Raporteeri
Postitatud 7 kuud tagasi
Oleks hea kui oleks mõned pildid.Ja kas su java on kõige uuem?
1.Ühe kilo mee saamiseks peab mesilane külastama 2 miljonit õit. 2.Viimase 4000 aasta jooksul pole kodustatud ühtegi uut metslooma. 3.Elusolenditest on sipelgal kõige suurem aju. Seda loomulikult kehakaaluga võrreldes.
Friik
Raporteeri
Postitatud 7 kuud tagasi
Viga võib javas olla v ss Flash playeris Muidu mul endal ka Dell Inspiron Oleneb kui vana arvuti sl on ?
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐http://xat.com/v2ikekurk┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Uustulnuk
Raporteeri
Postitatud 7 kuud tagasi
Arvuti On 3 Kuud vana.On olemas uus java.Aga muidu kui olen isegi niisama netis jookseb kokku..teise arvutiga oli sama lugu...Miks nagu?
Aktivist
Raporteeri
Postitatud 7 kuud tagasi
Oled arvuti läbi skannind?Mul oli samaa probleem arvutiga et netis olles jooksis arvuti kokku:S
1.Ühe kilo mee saamiseks peab mesilane külastama 2 miljonit õit. 2.Viimase 4000 aasta jooksul pole kodustatud ühtegi uut metslooma. 3.Elusolenditest on sipelgal kõige suurem aju. Seda loomulikult kehakaaluga võrreldes.
Aktivist
Raporteeri
Postitatud 7 kuud tagasi
Või siis ükskõik mida tegid.Arvuti lihtsalt jooksis vahel kokku:S:S
Friik
Raporteeri
Postitatud 7 kuud tagasi
Läpaka puhul on ülekuumenemine. Läpakas ei kannata süles häkkimist, pole palju vaja ja hakkabki nii tegema.
Uustulnuk
Raporteeri
Postitatud 7 kuud tagasi
Seda Saab Parandada? See Jääbki Nii? Ja võin Lisada videosid.Peaasi Et see asi korda saaks..
Friik
Raporteeri
Postitatud 7 kuud tagasi
ise pead teadma ka see viga esineb ss kui arvuti on laua peal v kui on süles v kuskil diivanil jne ss tekib selline asi. Läpakal all on õhutus avad, need peavad õhku saama muidu hakkabki nii tegema... Ja muidugi on abiks netis igasugused foorumid jne loe sealt ka, see aitab ka palju
Uustulnuk
Raporteeri
Postitatud 7 kuud tagasi
KUS ELAD KI MU SÕBER SAAB SIIS TA SAAB VB SUA ARVUTI KORDA TAHA TA PROFFESIONAL MUL ONI ARVUTI KATKI JA TA TEGI KORDA EMAPLAADI JA KUVARI KORDA AGA KUI SUL VIIRUSE TÕRJE ON SIIS MA EI OSKA ÕELDA AGA TAHAKS TEADA ET MIS VIIRUSE TÕRJE ON
Aktivist
Raporteeri
Postitatud 7 kuud tagasi
andrei mul jäi su jutt segaseks vähekene.Ja palun ära kasuta caps-locki.Bladeil on õigus õhuavad peavad pidevalt avatud olema.Kui aga on tegemist lauaarvutiga siis soovitan seest poolt tolmu vahepeal ära puhastada sest see võib kah probleemiks olla.
Uustulnuk
Raporteeri
Postitatud 7 kuud tagasi
Viin Homme Arvuti Parandusse.Lasen arvuti jupid lahti arutada ja ära puhastada.Loodan Et annab tulemust. Keegi oskab soovitada head foorumit kust räägib ülekuumenemisest.Muidugi Suured-suured tänud Blade Ja aiku007 et aitate mind vana hädavarest.
Aktivist
Raporteeri
Postitatud 7 kuud tagasi
Pole tänu väärt.Ja infot saaad googlest.Lihtsalt pane otsingusse Arvuti ülekuumenemine.

Mudu ise leidsin selle siit:http://board.koffer.ee/post1680708.html
Friik
Raporteeri
Postitatud 5 kuud tagasi
karantii alles saada poodi tagasi ytle tahad uut
:) wazzap :) lisage ikka 7p
13 vastust.