Eestikasiino.org pakub kasiino ja pokkeri, samuti Rulett ja Blackjacki juhiseid ühes Pokerstars Boonus.
Külasta meie lehekülge täna ja lõika Eesti suurimast Pokkeri teejuhist kasu.

Nädala TOP10

Hydro
1. Hydro
mathias
2. mathias
supermartin
3. supermartin
1p - ga hindaja
4. 1p - ga hindaja
herki50,vixu
5. herki50,vixu
oliverveimer
6. oliverveimer
Sannukas123
7. Sannukas123
victoriaolen
8. victoriaolen
-kj-
9. -kj-
Rezcom
10. Rezcom

Hetkel sees

18 vastust.
Uustulnuk
Raporteeri
Postitatud 3 aastat tagasi
juku on koolis!õpetaja annab kodutööks möelda kolm sõna!!
juku läheb koju kuuleb pöiss ütleb sõbrale batman!juku jõuab kodu ukse ette kuuleb kuskilt keri perse!läheb maia kuuleb ema karjub juhhuu!
juku läheb klassi ja õpetaja küsib jukult tema kolme sõna!

juku ütleb :batman see ei ole mingi sõna pahandab õpetaja!!!
juku ütleb :keri perse! kas sa tahad kohe direktori juurde minna
juku ütleb :juhhuu!!!
Abielus foorumiga
Raporteeri
lol hea
mul kh 1 anekdoot niisiis : venelane , türklane , eestlane , inglane ja sakslased joovad baaris kõik istuvad ühes lauas, sakslane ütleb :tõstame proosit sakslaste kiirete autode peale , siis kõik proosit , siis inglane ütleb : tõstame proosit inglaste täpsuse peale , siis kõik jälle proosit, siis türklane ütleb : tõstame proosit türklaste heade vaipade peale , siis jälle kõik proosit , siis venelane ütleb : tõstame proosit vene litside peale , siis kõik proosit , siis aga eestlane ütleb : tõstame proosit vene litside peale keda me kepime sakslaste kiirusega , inglaste täpsusega, türklaste vaiba peal.
Friik
Raporteeri
cool
music is my life style
Poker face
Raporteeri
Postitatud 2 aastat tagasi
irw hea.
pange mulle 5p saate vastu ka alati ja olge jutukas ka kõik ja olge ikka aktiivsed seal :).
Friik
Raporteeri
se polnud nii. juku ...ytle nyyd 3 ilusat s6na ja juku ytles k2i persse 6petaja ytles nyyd l2hme kyll direktori juurde. juku lausus ei l2he 6petaja kysis kes sa enda arust oled juku ytles batman
Kui Mängid mõnda Battlefield seeriat siis liitu kommuniga -> http://www.gamefriik.ee/kommuunid/296 Samuti subscribe http://www.youtube.com/user/FirstGamerHD
Tegija
Raporteeri
tegelikult on se hoopis selline.

jukul anti koduseks tööks oma pere liikmatelt 3 lauset küsida ta läheb ema-isa toast mööda ja kuuleb et isa ütleb emale''Keri persse lits'' siis läheb ta mööda oma õe toast ja kuuleb et õde karjub oma poisile ''mine munni'' siis läheb ta mööda oma venna toast ja kuuleb et ta laulab seal ''juhhu juhhu batman!''

koolis küsib õpetaja jukult esimest lauset juku ütleb:Keri persse lits!
siis saab õpetaja kurjaks ja ütleb''kui sa veel midagi sellist ütled l2hed sa dire kabinetti juku vastab:''Mine munni''
juku läheb dire kabinetti dire küsib ''Juku kes sa enda arust oled'' juku vastab:''Juhuu Juhuu Batman!''
I [L] GREEN DAY!
Abielus foorumiga
Raporteeri
norm
-----------------------------------------
Friik
Raporteeri
jh see oli nii
Kui Mängid mõnda Battlefield seeriat siis liitu kommuniga -> http://www.gamefriik.ee/kommuunid/296 Samuti subscribe http://www.youtube.com/user/FirstGamerHD
Uustulnuk
Raporteeri
Mul on ka üks ( see on minu mõeldud ) : Venelane, sakslane ja eestlane: Teel Pariisi. Nad lendasid eestist välja juba ja venelane ütles sakslasele : ,, Mul on okse häda" Sakslane ütles: ,, Võta kommikott ja oksenda sinna. Paar minutit läks mõõda ja Sakslane võttis kommikoti ja pani ühe kommi suhu. Sakslane ütles eestlasele : Iuu see on ju oksekommikott. Eestlane vastas: No Kurat mis siis käpid teiste asju ? Sakslasel hakkas paha ja tegi akna lahti ja oksendas taevast jumalale peale. Jumal saatis raketi sakslasele ja venelasele pihta. Eestlane jõudis Pariisi aga sakslane ja venelane sai ju surma. Eestlane võttis relva lasi maha ja siis pärast pani bommi lennukile , ise läks peale , nad lendasid Eestisse tagasi. 10 minutit mõõdus ja käis pauk. Külmkapis oli Rootslane ja külmkapp jäi terveks. Rootslane tahtsis külmkapist välja tulla. Ta kukkus maa peale.
Algaja
Raporteeri
mis seal naljakat pidi olema ?
Uustulnuk
Raporteeri
Postitatud 1 aasta tagasi
Sõbrad on omavahel , et kus kohas sa oma ribi ära murdsid?Oma enda voodis.Mis moodi kuidas?Noh pöörasin ennast oma naise juurde ja küsisin , et noh Kaire teeme ka või?Ta alati sul niimoodi reageerib w?Ei ainult siis kui ma nimed sassi ajan
Tegija
Raporteeri
Postitatud 1 aasta tagasi
Sõbrad on omavahel , et kus kohas sa oma ribi ära murdsid?Oma enda voodis.Mis moodi kuidas?Noh pöörasin ennast oma naise juurde ja küsisin , et noh Kaire teeme ka või?Ta alati sul niimoodi reageerib w?Ei ainult siis kui ma nimed sassi ajan See oli hea (y)
http://www.gamefriik.ee/kasutaja/8026 (:
Uustulnuk
Raporteeri
Postitatud 11 kuud tagasi
Juku on koolis! Õpetaja annab kodutööks kuulata kolm sõna!
Juku läheb koju kuuleb poiss ütleb sõbrale lits! Juku jõuab kodu ukse ette kuuleb kuskilt mine perse! Läheb majja kuuleb, vend karjub töko töko töko batman !
Juku läheb klassi ja õpetaja küsib jukult tema kolme sõna!

Juku ütleb : Lits. Õpetaja: Mida sa ütlesid?
Juku ütleb : Mine perse! Õpetaja: Kes sa oma arust oled?
Juku ütleb : Töko töko töko batman.

See on originaal
Friik
Raporteeri
Eestlane, sakslane ja venelane on taevas ja räägivad, kuidas nad sinna sattusid.
Venelane: "Sõitsin täiel kiirusel üle lamava politseiniku ja saingi surma."
Sakslane: "Sõitsin BMW-ga kraavi, edasi ei mäleta."
Eestlane: "Kogusin 20 aastat sapaka raha ja surin nälga."
siin kahm
:) wazzap :) lisage ikka 7p
Friik
Raporteeri
Kauge Venemaa. Sõdurpoiss sõidab rongiga koju puhkusele.
Ajab siis kirsad jalast ja viskab jalad enda ette toolile. Sokid haisevad. Lõpuks terve vagun haisu täis. Kõik krimpsutavad nina ... keegi aga midagi öelda ei julge. Viimaks kui hais muutub väljakannatamatuks üks vanamemm võtab julguse rindu ja küsib: "Vabandage, noormees, kas te neid sokke vahetate ka või?"
"No ikka ju vahetan memmeke. Aga ainult pudeli viina vastu!!!"
:) wazzap :) lisage ikka 7p
Aktivist
Raporteeri
Juku on koolis. Õpetaja küsib jukult: Mis su ema teeb? Juku: ei tea. Õpetaja: mis su isa teeb? Juku: ei tea. Õpetaja: mis su vend teeb? Juku: ei tea. Juku läheb koju. Kodus emalt: mis sina teed? Ema teen pannkooke kui pannkook lakke kinni jääb ütlen kurat. Juku isalt: isa mis sina teed? isa: vaatan jalgpalli kui Eesti värava lööb hüüan jee. Juku vennalt: vend mis sina teed? Vend: vaatan batmani multikaid ja kui batman mõne hea tembu teeb hüüan: batman, batman õu jee. Juku läks kooli Õpetaja jukult: mis su ema teeb? Juku: kurat Õpetaja:juku, marss tirektori juurde!!! Juku: jee! Direkdori juures: Direkdor: noh väikemees mis sind siia tõi? Juku: batman batman õu jee
kõik hinded mis te mulle annate, saate vastu kaa :)
Friik
Raporteeri
p2ris hea irw xd
‎99% teismelistest nutaksid, kui nad näeksid Justin Bieberit seismas pilvelõhkuja tipus, ähvardades alla hüpata . Kui sa oled 1% , kes istuks popkorniga, ees 3D prillid ning karjuks '' Tee backflip'i '', siis copy see enda päevikusse. soovin k6ike head.
Uustulnuk
Raporteeri
Postitatud 4 kuud tagasi
Juku läheb koolist koju ja ütleb emale: "Ma sain täna koolis 3," ema läks näost punaseks ja hakkas Jukule kulbiga vastu nägu lööma.
Tegija
Raporteeri
Postitatud 4 kuud tagasi
sõber tuleb minu poole.hakkame gta 4 pelama.lähen kööki krõpsupakki tooma ja isa küsib:kuule mis su sõber sokke ka vahetab ve?mina:ma ei tea.lähen tuppa vaatan arvuti katki.küsin sõbralt mis juhtus?sõber ütles,et tal jalg valutas ja võttis soki ära.tõsilugu
18 vastust.