Eestikasiino.org pakub kasiino ja pokkeri, samuti Rulett ja Blackjacki juhiseid ühes Pokerstars Boonus.
Külasta meie lehekülge täna ja lõika Eesti suurimast Pokkeri teejuhist kasu.
Külasta meie lehekülge täna ja lõika Eesti suurimast Pokkeri teejuhist kasu.
Nädala TOP10
1. Hydro
2. mathias
3. supermartin
4. 1p - ga hindaja
5. herki50,vixu
6. oliverveimer
7. Sannukas123
8. victoriaolen
9. -kj-
10. Rezcom
Nädala võitja
Hetkel sees
- Foorumid »
- Naljad, anekdoodid »
Kirjutage siia oma anekdoodid
Postitatud 1 aasta tagasi
nt: Mees läheb poodi ja ostab koeratoitu. Naine siis kodus küsib pahaselt ,et milleks see koeratoit ,kui meil majas koeragi pole. Mees vastab: "Ära haugu!"
Wasup niggas
Oli 1944. aasta ja Ameerika luure rühm oli sakslaste tagalas. Juht saatis ühe mehe sakslasi otsima kes kohe tagasi tuli ja ütles: "Sealt tulevad sakslased". Siis rühma juht käskis: "Peitke ennast ruttu ära" ja üks mees peitis ennast koera naha alla. Kui sakslased saabusid ja vaatasid ringi ja nägid koera. Sakslased läksid koera juurde ja pakkusid talle vorste ja naersid ja kutsusid veel sakslaseid kohale. Kui sakslastel vorstid otsa said läksid nad naerdes laiali ja kõik tulid peidust välja. Siis ütles rühma juht mehele kes oli koera naha all peidus: "Idioot oled või, sa oleksid pea aegu meid paljastanud, sest sul oli koera nahk tagurpidi seljas" .
Ei mäleta täpselt seda anektooti. Õpetaja rääkis selle üle poole aasta tagasi.
Ei mäleta täpselt seda anektooti. Õpetaja rääkis selle üle poole aasta tagasi.
taevast sajas valget vatti jõulumees sai vastu tatti. enne nägi nüüd on ime pärast vaatas nüüd on pime
miks hiir tantsib valgusfoori ees ? sellepärast et ta arvab et on diskole jõudnud!!!
Kolm Krokotilli lähevad bussile.
Bussijuht ütleb mis su nimi on? krokotill vastab krokotill
teine krokotill läheb bussile bussijuht ütleb mis su nimi on?
krokotill vastab krokotill kolmas krokotill läheb bussile
bussijuht ütleb mis su nimi on? krokotill vastab kroko
bussijuht ütleb kus till on? kroko vastab ukse taga.
Bussijuht ütleb mis su nimi on? krokotill vastab krokotill
teine krokotill läheb bussile bussijuht ütleb mis su nimi on?
krokotill vastab krokotill kolmas krokotill läheb bussile
bussijuht ütleb mis su nimi on? krokotill vastab kroko
bussijuht ütleb kus till on? kroko vastab ukse taga.
lituge minu kommuuni naljad
midu head naljad
Reverb
Postitatud 11 kuud tagasi
Põder, Jänes, ja Mutt tahavad moskvasse sõita. Aga nad peavad iga üks endale nime mõtlema. Jänes ütleb: Ma panen enda nimeks Jännu. Põder ütleb: Noh ma siis Põnnu. Mutt ütleb: Mina kaasa ei tule. Teised küsivad: Mutt miks sa ei tule? Mutt: Sest ma pean olema Munnu
Postitatud 10 kuud tagasi
Eestlane, sakslane ja venelane pidid läbima pimeda metsa.
Algul läks sakslane kõnnib, kõnnib ja kuuleb järsku "Sinine silm, sinine silm." ta ehmub ja jookseb nuttes tagasi.
Teisena läks venelane kõnnib, kõnnib kuuleb järsku "Sinine silm, sinine silm." ta on hirmus aga ta kõnnib edasi kuuleb jälle "Sinine silm, sinine silm." ehmub ja jookseb tagasi. Ja kolmandana läheb eestlane, kuuleb "Sinine silm, sinine silm." Ta ei ole üldse hirmus kõnnib jälle edasi, kuuleb jälle "Sinine silm, sinine silm." Ta jälle ei ehmu. Ja kolmas kord kui ta uulis "Sinine silm, sinine silm." Ta ütles:"Kui sa vait ei jää, löön sul teise silma ka siniseks.
Algul läks sakslane kõnnib, kõnnib ja kuuleb järsku "Sinine silm, sinine silm." ta ehmub ja jookseb nuttes tagasi.
Teisena läks venelane kõnnib, kõnnib kuuleb järsku "Sinine silm, sinine silm." ta on hirmus aga ta kõnnib edasi kuuleb jälle "Sinine silm, sinine silm." ehmub ja jookseb tagasi. Ja kolmandana läheb eestlane, kuuleb "Sinine silm, sinine silm." Ta ei ole üldse hirmus kõnnib jälle edasi, kuuleb jälle "Sinine silm, sinine silm." Ta jälle ei ehmu. Ja kolmas kord kui ta uulis "Sinine silm, sinine silm." Ta ütles:"Kui sa vait ei jää, löön sul teise silma ka siniseks.
Ära närva!
Inglane,sottlane ja iirlane sõidavad autoga kõrbes, järsku nende auto läheb katki. Iga üks otsustab siis ühe asja kaasa võtta, inglane võtab pudel vett, sottlane suure roosa vihmavarju ja iirlane võtab auto ukse.
Siis nad näevad tarka sakslast ja sakslane läheb inglase juurde ja ütleb: "sa võtsid vee pudeli kaasa et sa saaksid juua kui sul on jänu". Siis läheb sottlase juurde ja ütleb: "päike ei paisa küljelt vaid ülevalt". Ja lõpuks läheb iirlase juurde ja ütleb "ma ei tea miks sa selle ukse kaasa võtsid" ja iirlane vastab: "kui mul hakkab palav siis teen akna lahti".
Siis nad näevad tarka sakslast ja sakslane läheb inglase juurde ja ütleb: "sa võtsid vee pudeli kaasa et sa saaksid juua kui sul on jänu". Siis läheb sottlase juurde ja ütleb: "päike ei paisa küljelt vaid ülevalt". Ja lõpuks läheb iirlase juurde ja ütleb "ma ei tea miks sa selle ukse kaasa võtsid" ja iirlane vastab: "kui mul hakkab palav siis teen akna lahti".
Poiss tahab minna osta kommi poest.Poiss hakkab poe poole minema.Kõik inimesed kes tänaval olid vaatasid teda.Ja poes ka vaatasid kõik teda tagasi tulles ka ja kui ta koju tagasi jõudis siis. Ema küsis Miks sa paljas oled!!!!!
Postitatud 9 kuud tagasi
lepik su nali polnud naljakas
Postitatud 9 kuud tagasi
juku läheb poodi ja ütleb ema küsib mida sa leti ääres näed juku vastab ma näen väikest tüdrukt ta ütleb mida sa veel näed juku vastab sa põlvitad praegu koera sita eest
ilusat lugemist
Kommige mind ja käige ikka jutukast läbi
Postitatud 6 kuud tagasi
nex, ei saanud sinu naljast aru
kõik hinded mis te mulle annate, saate vastu kaa :)
Postitatud 6 kuud tagasi
Aadu ja Peedu jalutavad rannas.
Peedu ütleb Aadule: " Vaata! Surnud kajakas! "
Aadu vastab: " Kus? " taevasse vaadates.
Peedu ütleb Aadule: " Vaata! Surnud kajakas! "
Aadu vastab: " Kus? " taevasse vaadates.
Postitatud 6 kuud tagasi
Juku tahab minna vanni, aga vannis on Juku isa. Juku küsib, kas ma tohin vanni tulla. Isa vastab, ainult siis kui sa vanni põhja ei vaata. Juku läheb vanni ja vaatab vanni põhja ja näeb seal suurt, paksu viinerit. Järgmine päev läheb jukku jälle vanni, aga vannis on Juku ema.Juku küsib, kas ma tohin vanni tulla. Ema vastab, ainult siis kui sa vanni põhja ei vaata. Juku läheb vanni ja vaatab vanni põhja ja näeb seal suurt, musta ja karvast kassi. Kolmandal päeval tahab Juku jälle vanni minna, aga vannis on Juku ema ja isa. Juku küsib, kas ma tohin vanni tulla. Isa ja ema vastavad, ainult siis kui sa vanni põhja ei vaata. Juku läheb vanni ja vaatab vanni põhja ning näeb seal, et suur, must ja karvane kass sööb suurt, paksu viinerit.
Elan põrgus ja notin rotte!!!