Eestikasiino.org pakub kasiino ja pokkeri, samuti Rulett ja Blackjacki juhiseid ühes Pokerstars Boonus.
Külasta meie lehekülge täna ja lõika Eesti suurimast Pokkeri teejuhist kasu.
Külasta meie lehekülge täna ja lõika Eesti suurimast Pokkeri teejuhist kasu.
Nädala TOP10
1. Hydro
2. mathias
3. supermartin
4. 1p - ga hindaja
5. herki50,vixu
6. oliverveimer
7. Sannukas123
8. victoriaolen
9. -kj-
10. Rezcom
Nädala võitja
Hetkel sees
- Foorumid »
- Naljad, anekdoodid »
eestlane Venelane ja Sakslane
Postitatud 1 aasta tagasi
Eestlane, venelane ja sakslane pääsevad siis lennuki pealt alla kui nad sealt midagi alla viskavad! Esimesena viskab sakslane. Too viskab videomaki alla! Eestlane ja venelane küsivad, et miks sa videomaki alla viskasid? Sakslane vastab:
"Meil neid küllalt!" Järg on jõudnud venelase kätte. Venelane viskab viinapudeli
alla! Teised küsivad, et miks sa just viinapudeli alla viskasid? Venelane vastab:
"Meil neid küllalt!" Nüüd on järg eestlase käes! Eestlane viskab venelase alla! Sakslane küsib, et miks sa venelase alla viskasid? Eestlane vastab:
"Meil neid küllalt!"
"Meil neid küllalt!" Järg on jõudnud venelase kätte. Venelane viskab viinapudeli
alla! Teised küsivad, et miks sa just viinapudeli alla viskasid? Venelane vastab:
"Meil neid küllalt!" Nüüd on järg eestlase käes! Eestlane viskab venelase alla! Sakslane küsib, et miks sa venelase alla viskasid? Eestlane vastab:
"Meil neid küllalt!"
ha-ha-hi-hi hea nali ha-ha
aitäh
Eestlane, venelane ja sakslane on hiiglase juures vangis, aga et sealt välja pääseda, peavad nad ühe asja nii ära peitma, et hiiglane seda kätte ei saaks. Sakslane peidab oma kuldmündi hästi sügavale maapõue. Hiiglane otsib ja otsib, kuid saab kätte. Järg on venelase käes.Too viskab tühja viina pudeli sügavale ookeani. Hiiglane otsib ja otsib, kuid saab kätte.
Eestlane mõtleb tükk aega, mida teha. Lõpuks võtab kolmeliitrise purgi ja peeretab sinna sisse. Hiiglane võtab purgi ja nuusutab:
"Haisu tunnen küll aga kätte ei saa."
Nii pääsesgi eestlane õnnelikult vangist.
Eestlane mõtleb tükk aega, mida teha. Lõpuks võtab kolmeliitrise purgi ja peeretab sinna sisse. Hiiglane võtab purgi ja nuusutab:
"Haisu tunnen küll aga kätte ei saa."
Nii pääsesgi eestlane õnnelikult vangist.
Te võite ise ka kirjutada siis anekdoote eestlane Venelane ja Sakslane.
teine nali oli ka päris hea ha-ha-hi-hi
Eestlane,venelane,sakslane on vangis. Ülem käsib igaühel peldiku ehitada.Antakse valida kuld, hõbe ja puu. Venelane valib kohe kulla,sakslane hõbeda ja eestlasel ei jää midagi muud üle kui puu võtta.Hakkavad siis ehitama. Varsti tuleb ülemus vaatama.venelasel jätkus kulda ainult poti ja ühe seina jaoks. Ülemus läheb sisse,võtab püksid maha-kõik hakkavad naerma.Läheb sakslase omasse.Temal jätkus hõbedat kahe seina ja poti jaoks. Ülemus läheb sisse,võtab püksid maha-kõik hakkavad naerma.Lõpuks läheb siis eestlase omasse.Tal jätkub puud küll,aga kõik on tal ligadi-logadi kokku pandud.ülemus võtab püksid maha,need jäävad naela taha kinni ja langevad ise maha:"Oo,automaatne!"teeb häda ära,hakkab pükse üles tõstma,jäävadnaela taha kinni,tõusevad ise üles:"Oo,automaatne!"Läheb välja ja müksab kogemata peldikut.See kukub kokku:"Oo,see on isegi kokkupandav!"
Eestlane, venelane, sakslane tatsvad mööda teed. Kõigil on kõhud tühjad. otsustavad siis minna eri ilma kaarde ja kui leiavad süüa teevad lõkke üles.
Natukese aja pärast paistab venelase poolt suitsu eestlane jookseb kohale ja näeb - venku grillib suurt lihakäntsakat. Hakkavad sööma ja söövad, kuid sakslast pole ikka veel tulnud. Lõpuks eestlane ütleb:
"Mulle see sakslane kohe ültse ei meeldi."
Venku vastab:
"Ära söö siis, kui ei meeldi."
Natukese aja pärast paistab venelase poolt suitsu eestlane jookseb kohale ja näeb - venku grillib suurt lihakäntsakat. Hakkavad sööma ja söövad, kuid sakslast pole ikka veel tulnud. Lõpuks eestlane ütleb:
"Mulle see sakslane kohe ültse ei meeldi."
Venku vastab:
"Ära söö siis, kui ei meeldi."
Eestlane, venelane, sakslane on vangis. Tuleb päev kus keegi saab sel juhul välja kui õpetab kaamlile ütlema "ai" ja "ei". Läheb siis sakslane kaamli juurde:
"Ütle ai!?"
Kaamel raputab selle peale pead ja sakslane istub edasi. Tuleb siis venelase kord:
"Ütle ai!?"
Sama asi ja venelane istub edasi. Tuleb siis lõpuks eestlase kord. Vaatab natuke aega ja läheb kaamli selja taha. Paneb jalaga munadesse ja kaamel karjub:
"Ai!"
Eestlane küsib:
"Tahad veel?"
Kaamel vastab:
"Ei."
"Ütle ai!?"
Kaamel raputab selle peale pead ja sakslane istub edasi. Tuleb siis venelase kord:
"Ütle ai!?"
Sama asi ja venelane istub edasi. Tuleb siis lõpuks eestlase kord. Vaatab natuke aega ja läheb kaamli selja taha. Paneb jalaga munadesse ja kaamel karjub:
"Ai!"
Eestlane küsib:
"Tahad veel?"
Kaamel vastab:
"Ei."
Eestlane, venelane ja sakslane veavad kihla, et kes saab autoga läbi sita sõidetud. Venelane võtab Porche aga ei saa sitast läbi sõidetud. Järgmine on sakslane. Sakslane võtab Ferrari aga ei saa ka sitast läbi sõidetud. Siis tuleb eestlase kord. Eestlane võtab sapaka ja sõidab sellega sitast läbi ning ütleb:
"Sitt sita külge kinni ei jää!"
"Sitt sita külge kinni ei jää!"
eestlane, sakslane ja venelane on sõja lennukis. Äkki tuleb kapten ja ütleb lennuk kukub alla visake kõik midagi alla.venelane viskab granaadid, venelane noad ja eestlane tuumapommi
kui sakslane koju jõuab viimane ellujääja nutab küsib: mis juhtus?? taevast langesid alla granaadid. venelane läheb koju üks nutab teised surnud küsib: mis juhtus? taevast langesid alla noad ma ainukesena elus. eestlane läheb ka koju kõik naeravad. eestlane küsib: mis siin naljakat on. vanaisa ole WC-sees ja peeretas nii kõvasti et WC lendas õhku
Eestlane, venelane ja sakslane pandi vangi. Igaüks sai valida ühe toidu neist: Leib, sai ja siga.
Välja saab see, kes suudab vangis kõige kauem olla(?)
Venelane võtab kiiresti saia, sakslane haarab leiva ja eestlane pidi võtma sea. Pandi siis nad kõik eraldi kongi. Ülemus läheb järgmine päev uurima, keegi pole midagi söönud. Läheb järgmine päev uurima: Venelane surnud ja sai söödud, sakslasel on leib alles ja eestlasel on ka siga alles. Jõuab siis kolmas päev kätte, sakslasel leib söödud ja ise surnud. Ülemus küsib eestlaselt: ''Kuidas on võimalik, et sa jäid ellu, kuid pole siga puutunudki?'' ''Armas vanglaülem, me leppisime seaga kokku, et: ''Siga si*ub, mina söin. Mina si*tusin, siga sõi''
Ja eestlane sai vangist välja.
Välja saab see, kes suudab vangis kõige kauem olla(?)
Venelane võtab kiiresti saia, sakslane haarab leiva ja eestlane pidi võtma sea. Pandi siis nad kõik eraldi kongi. Ülemus läheb järgmine päev uurima, keegi pole midagi söönud. Läheb järgmine päev uurima: Venelane surnud ja sai söödud, sakslasel on leib alles ja eestlasel on ka siga alles. Jõuab siis kolmas päev kätte, sakslasel leib söödud ja ise surnud. Ülemus küsib eestlaselt: ''Kuidas on võimalik, et sa jäid ellu, kuid pole siga puutunudki?'' ''Armas vanglaülem, me leppisime seaga kokku, et: ''Siga si*ub, mina söin. Mina si*tusin, siga sõi''
Ja eestlane sai vangist välja.
Pole veel
Eestlane ja venelane on linna peale.
Eestlane näeb naist , ja ütleb : "Ma armastasin teda"
Venelane küsib : " Kui kaua ? "
Eestlane vastab :" Ma ei tea , ma ei vaadand kella. "
Eestlane näeb naist , ja ütleb : "Ma armastasin teda"
Venelane küsib : " Kui kaua ? "
Eestlane vastab :" Ma ei tea , ma ei vaadand kella. "
Moderaator
In chatbox.
simbled ei saanud aru
99% teismelistest nutaksid, kui nad näeksid Justin Bieberit seismas pilvelõhkuja tipus, ähvardades alla hüpata . Kui sa oled 1% , kes istuks popkorniga, ees 3D prillid ning karjuks '' Tee backflip'i '', siis copy see enda päevikusse.
soovin k6ike head.
ma ei saanud ka aru
Eestlane, venelane, sakslane on vangis. Nõid käsib igaühel peldiku ehitada. Antakse valida kuld, hõbe ja puu. Venelane valib kohe kulla, sakslane hõbeda ja eestlasel ei jää midagi muud üle kui puu võtta. Hakkavad siis ehitama. Varsti tuleb nõid vaatama. Venelasel jätkus kulda ainult poti ja ühe seina jaoks. Nõid läheb sisse, võtab püksid maha, kõik hakkavad naerma. Läheb sakslase omasse. Temal jätkus hõbedat kahe seina ja poti jaoks. Nõid läheb sisse, võtab püksid maha, kõik hakkavad naerma. Lõpuks läheb siis eestlase omasse. Tal jätkub puud küll, aga kõik on tal ligadi-logadi kokku pandud. Ülemus võtab püksid maha, need jäävad naela taha kinni ja langevad ise maha:"Oo,automaatne!"teeb häda ära, hakkab pükse üles tõstma, jäävadnaela taha kinni, tõusevad ise üles:"Oo,automaatne!". Läheb välja ja müksab kogemata peldikut. See kukub kokku:"Oo,see on isegi kokkupandav!".
Eestlane, venelane, sakslane on vangis. Tuleb päev kus keegi saab sel juhul välja kui õpetab eeslile ütlema "ai" ja "ei". Läheb siis sakslane eesli juurde:
"Ütle ai!
Eesel raputab selle peale pead ja sakslane istub edasi. Tuleb siis venelase kord:
"Ütle ai!?"
Sama asi ja venelane istub edasi. Tuleb siis lõpuks eestlase kord. Vaatab natuke aega ja läheb eesli selja taha. Paneb jalaga munadesse ja eesel karjub:
"Ai!"
Eestlane küsib:
"Tahad veel?"
Eesel vastab:
"Ei."
"Ütle ai!
Eesel raputab selle peale pead ja sakslane istub edasi. Tuleb siis venelase kord:
"Ütle ai!?"
Sama asi ja venelane istub edasi. Tuleb siis lõpuks eestlase kord. Vaatab natuke aega ja läheb eesli selja taha. Paneb jalaga munadesse ja eesel karjub:
"Ai!"
Eestlane küsib:
"Tahad veel?"
Eesel vastab:
"Ei."