Eestikasiino.org pakub kasiino ja pokkeri, samuti Rulett ja Blackjacki juhiseid ühes Pokerstars Boonus.
Külasta meie lehekülge täna ja lõika Eesti suurimast Pokkeri teejuhist kasu.
Külasta meie lehekülge täna ja lõika Eesti suurimast Pokkeri teejuhist kasu.
Nädala TOP10
1. Hydro
2. mathias
3. supermartin
4. 1p - ga hindaja
5. herki50,vixu
6. oliverveimer
7. Sannukas123
8. victoriaolen
9. -kj-
10. Rezcom
Nädala võitja
Hetkel sees
- Foorumid »
- Naljad, anekdoodid »
Naljad + Naljakad Pildid + Oma tehtud luuletused
| 25 vastust. Lehekülg 2/2 | 1 2 |
Postitatud 6 kuud tagasi
Juku tahab minna vanni, aga vannis on Juku isa. Juku küsib, kas ma tohin vanni tulla. Isa vastab, ainult siis kui sa vanni põhja ei vaata. Juku läheb vanni ja vaatab vanni põhja ja näeb seal suurt, paksu viinerit. Järgmine päev läheb jukku jälle vanni, aga vannis on Juku ema.Juku küsib, kas ma tohin vanni tulla. Ema vastab, ainult siis kui sa vanni põhja ei vaata. Juku läheb vanni ja vaatab vanni põhja ja näeb seal suurt, musta ja karvast kassi. Kolmandal päeval tahab Juku jälle vanni minna, aga vannis on Juku ema ja isa. Juku küsib, kas ma tohin vanni tulla. Isa ja ema vastavad, ainult siis kui sa vanni põhja ei vaata. Juku läheb vanni ja vaatab vanni põhja ning näeb seal, et suur, must ja karvane kass sööb suurt, paksu viinerit.
Elan põrgus ja notin rotte!!!
Postitatud 5 kuud tagasi
naine suri ära ja ta ei käinud enam arsti juures arst läks naise hauale ja nuttis siis ütles surnud naine kas te kirjutaksite mulle sipelkate vastu rohud välja
raul sul on päris head juttud
raul sul on päris head juttud
Postitatud 5 kuud tagasi
juku on koolis ja tal kukkub kustu kumm maha. siis hakkab juku kustu kummi otsima. õpetaja küsib mis te kirjutaksite mu hauakivile. juku leidis kustu kummi üles ja ütles SIIN SA VEDELETKI VANA TÕHK
Postitatud 3 kuud tagasi
Juku ja ta õde vaatavad filmi ja siis läheb Jukul kõvaks siis õde küsib Juku käest mis asi see on ja Juku ütleb see on Toonekurg,siis näeb juku õde voodi minekul juku munasi ja kubeme karvu ja küsib mis need on.Juku ütleb need on Toonekuru munad ja pesa. Järgmisel hommikul ärkab Juku ja vaatab ,et peenis on püksist väljas ja küsib õe käest mis juhtus ja siis õde ütles No ma mängisin toonekuruga aga ta sülitas mulle näkku,siis ma läksin närvi ja peksin ta munad katki,pistsin pesa põlema ja murdsin toonekuru pooleks.
Pange 5p piltidele ja 7 Reitinkuks Pliis
runescape'sse päesed
"siit"
ja minu youtube kasutajasse pääsed siit
"siit"
[color=red]Hehe[/color]
Postitatud 3 kuud tagasi
kakas poissi saunas koos paksu mehega :
üks poiss küsib mehe käest:"mis sul seal kõhus on?"
mees vastu : "pomm!"
poisid arutlevad omavahel:"äkki laseks õhku?"
"ei saa ,süütenöör liiga lühike "
üks poiss küsib mehe käest:"mis sul seal kõhus on?"
mees vastu : "pomm!"
poisid arutlevad omavahel:"äkki laseks õhku?"
"ei saa ,süütenöör liiga lühike "
jee, foorum on äge , mulle meeldib !!! jee!"ja pange mulle ikka 5-7p,ja kommenteerige ka mind täiega, saate 2 punkti juurde ju siis !!
| 25 vastust. Lehekülg 2/2 | 1 2 |