Eestikasiino.org pakub kasiino ja pokkeri, samuti Rulett ja Blackjacki juhiseid ühes Pokerstars Boonus.
Külasta meie lehekülge täna ja lõika Eesti suurimast Pokkeri teejuhist kasu.

Nädala TOP10

Hydro
1. Hydro
mathias
2. mathias
supermartin
3. supermartin
1p - ga hindaja
4. 1p - ga hindaja
herki50,vixu
5. herki50,vixu
oliverveimer
6. oliverveimer
Sannukas123
7. Sannukas123
victoriaolen
8. victoriaolen
-kj-
9. -kj-
Rezcom
10. Rezcom

Hetkel sees

11 vastust.
Uustulnuk
Raporteeri
Postitatud 10 kuud tagasi
Palun kijrutage oma lemmikud anekdoodid ma ise ei tea eriti neid kui aint üks:

Kaks janust rändurit ekslevad kõrbes. Järsku üks seisatab ja küsib: «Kuule... sa rääkisid kunagi, et sul on vesi põlves?»
Friik
Raporteeri
xd mul ka yks mees läks metsa ja tagasi ei tulnud xd
‎99% teismelistest nutaksid, kui nad näeksid Justin Bieberit seismas pilvelõhkuja tipus, ähvardades alla hüpata . Kui sa oled 1% , kes istuks popkorniga, ees 3D prillid ning karjuks '' Tee backflip'i '', siis copy see enda päevikusse. soovin k6ike head.
Uustulnuk
Raporteeri
"Kas tead seda anekdooti ,kus rebane läheb üle uru?"
"Ei."
"Muidugi ,sa ei saagi teada ju ,sest ta nii vaikselt läks "
Kommenteerige ja Hinnake :)
Abielus foorumiga
Raporteeri
äge nali teil
Uustulnuk
Raporteeri
Lahedad
PõrguKoerad
Tegija
Raporteeri
Postitatud 9 kuud tagasi
Lahedad
Algaja
Raporteeri
Postitatud 8 kuud tagasi
Metsas k2ib suur pidu ja viin sai otsa.Keegi peab viina minema tooma ytles rebaNe.Suured ytlesid las v2iksemad l2hevad nt tigu.Tigu mine too viina ytleb hunt.Okei ytles tigu ja l2ks tooma.Loomad ootasid tunde ja p2evi lisaks n2dalaid ja aastaid ka.Siis ytleb l6ppuks hunt no kui see kuradi tigu ei tule kohe tagasi l2hen ise.Siis hyyab tigu v2rava juurest 2rge 6iendage muidu yltse ei l2he.

J2nes ja rebane l2hevad seenele.J2nes ytleb rebasele 2ra v6tta seda seent see k2rbse seen.Rebane ytleb mul pohhui kelle oma see on.

Puhh ja notsu l2hevad jahile metsa.Notsu kysib keda me jahime???Puhh ytleb sigasi.Notsu kysib mis siis kui nad 2ra jooksevad.Puhh ytleb ei jookse sa kuhuggi.
Kui annad 1 siis ma ei hinda sind.Kui annad 2 siis saad 1.Kui annad 3 saad 3.kui annad neli siis 4.ja kui 5 siis saad 5 või 1.kui 7 saad 5 (Hinnake sannusanni 1p ta jobu)
Abielus foorumiga
Raporteeri
Postitatud 8 kuud tagasi
Juku perekonnale tuleb külalised külla, ja Juku ja tema pere sätib asjad korda. Siis Juku ütleb :" Mul on pissihäda." Ema vastab :" Oi jah, hea et meelde tuletasid. Kui külalised on, siis ütled et sa tahad laulda, mitte pissida." Juku vastab:"Okei."

Tulevad külalised .. Ja lõpuks on öö. Külalised lahkunud, kõik magamas. Lõpuks tuleb Juku ema juurde ja ütleb :" Ma tahan laulda." Siis ema vastab Jukule :" Okei, mine laula vaikselt issi kõrva." Juku läheb ja soristab "Issi" kõrva.
Speak with the Devil.
Uustulnuk
Raporteeri
Postitatud 8 kuud tagasi
juku läheb kooli.õpetaja küsib:juku,kes oli venemaa esimene president?ei tea.nimeta kaks looma.ei tea.kas marsil on elu?ei tea.kust tulevad kuulid?ei tea.istu,kaks!täna küsid ema käest järgi ja tuled homme vastama!!!!!!!!!!

juku küsib ema käest:ema,kes oli venemaa esimene president?lenin.nimeta kaks looma.känguru ja karu.kas marsil on elu?ei tea,seda veel uuritakse.kust tulevad kuulid?moskvast 10 tk pakendis.

juku läheb kooli kuid tema õps jäi haigeks ja seal oli asendusõps.ta küsis:mis su nimi on?lenin.kes su ema ja isa on?känguru ja karu.kas sa oled loll?ei tea seda veel uuritakse.huvitav,kust tulevad sellised lollid lapsed?moskvast,10 tk pakendis.

üks puslesid armastav mees läheb puslepoodi.ta küsib hästi suurt puslet.müüja:1000 tk?liiga lihtne.50000tk?titekas.100000 tk?OMG kui lihtne !!!!!9999999 tk ja suuremat pole!!!!oh,liiga lihtne. teate seal nurga taga on saiapood.minge ostke sealt riivsaia ja pange kokku sellest üks sarvesai!!!!!!!!!!!!!

Elu on ilus.Viru keskus. Elu on ilus.Maksimarket. Elu on ilus.Minecraft sakib. Elu on ilus.Selv... Elu on ilus.Solaris no saage aru kurat!
Aktivist
Raporteeri
Postitatud 8 kuud tagasi
kaks inimest on kõrbes. yks ytleb: Mul on sulle hea ja halb uudis kumbe enne kuulda tahad? Teine vastab: halba. esimene mees: halb uudis on see, et me peame liiva sööma ja hea on see, et seda on siin nii palju
kõik hinded mis te mulle annate, saate vastu kaa :)
Aktivist
Raporteeri
Postitatud 8 kuud tagasi
juku on koolis õpetaja kysib: mis su ema teeb? juku: ei tea Õpetaja: mis su isa teeb? juku: ei tea Õpetaja: mis su vend teeb? juku: ei tea

juku läheb koju kysib emalt mis sa teed ema: teen pannkooke ja kui pannkook lakke kinni jääb ytlen kurat. juku läheb isa juurde. isa mis sa teed? isa:vaatan jalgpalli, kui eesti väravalööb ytlen jeee!!!!!! juku venna juures: vend mis sa teed? vend: vaatan batmani multikaid ja kui batman hea teo teeb hyyan: Batman, Batman oh yeah!

Õps koolis kysib jukult mis su isa teeb? juku: kurat! õps: juku!!!! marss direkdori juurde!!!! juku jee!!! direkdori juures direkdor: noh väikemmees mis sind siia tõi? juku batman,batman oh yeah
kõik hinded mis te mulle annate, saate vastu kaa :)
Algaja
Raporteeri
Postitatud 7 kuud tagasi
MUL on selline Harld millal sa lõpetad sõdimise joomise ja laamendamise. miks sa mind ei kuula? siis kuulan kui millestki muust tahad et ma loobuksin
11 vastust.