Eestikasiino.org pakub kasiino ja pokkeri, samuti Rulett ja Blackjacki juhiseid ühes Pokerstars Boonus.
Külasta meie lehekülge täna ja lõika Eesti suurimast Pokkeri teejuhist kasu.

Nädala TOP10

Hydro
1. Hydro
herki50,vixu
2. herki50,vixu
oliverveimer
3. oliverveimer
Sannukas123
4. Sannukas123
victoriaolen
5. victoriaolen
-kj-
6. -kj-
Rezcom
7. Rezcom
Need_Help
8. Need_Help
LionHost
9. LionHost
cap
10. cap

Hetkel sees

Kuri Koer Aviator wot11 goldfather Paranormal KarmenMusike herki50,vixu istvan Marty125
9 vastust.
Aktivist
Raporteeri
Postitatud 7 kuud tagasi
minul on yks selline:

karu ja tigu mängivad kaarte. kes kaotab peab limpsi minema poest tooma. Tigu kaotas, hakkas siis minema. Karu ootas tund ootas 2 aga tigu ikka ei ole tulnud. Siis karjus karu:no kuradi tigu ma soovin et oleksid 1 sekundi pärast siin! tigu vastu: kui sa sõimamist ei jäta ei hakkagi ma minema!
kõik hinded mis te mulle annate, saate vastu kaa :)
Algaja
Raporteeri
Postitatud 7 kuud tagasi
Ma tean hoppis head nalja Kuningas ja sõdur mängivad gholvi sõdur lõi kohe palli auku kuningas ütles sa pead nõusid pesema nii hästi ei tohi mängida
Algaja
Raporteeri
Postitatud 7 kuud tagasi
üks eestlane käis poes ja siis ta küsis venelasest müüja käest kas teil kärpsepiitsa on siis venelasest müüjast ütles et, meil on vorstipitsat,meil on hakklihapitsat aga kärpsepitsat meil ei ole
kui minu kontol või min´ufoorumi mängudes ropsite siis saata bloci
Algaja
Raporteeri
Postitatud 7 kuud tagasi
Juku läheb kooli õps küsib mis sa siis teed kui vanaema rõdult alla kukkub?( ei tea) aga siis kui su vanemad ära sõidavad? (ei tea) aga siis kui sul ei ole asja ostmiseks piisavalt raha (ei tea) juku küsis kodus ema käest 1lähed alla ja tood vanaema voodisse 2lehvitad meile rättikuga 3lähed otsid odavama asja homme ütes Juku õpsile 1küsimus lehvitan valge rättikuga 2 lähen alla ja viin vanemad voodisse 3 otsin kallima asja .Õpetaja karjus jääd peale tunde ja kodune töö on sul täna 0- selge
Abielus foorumiga
Raporteeri
Postitatud 7 kuud tagasi
karla oma pole ültse naljakas..
mai tea kust sa selle võtsid aga mu vastus on sitt jutuke sul ( karla)
teiste omad räme head
liituge www.rate2me.com.nu
Algaja
Raporteeri
Postitatud 7 kuud tagasi
Fu su oma pole ültse naljakas essa võtsin samsam-mist teise rääkis mu sõber
Abielus foorumiga
Raporteeri
Postitatud 7 kuud tagasi
kuule eit, ma pole oma luuletust siia pannutki
liituge www.rate2me.com.nu
Algaja
Raporteeri
Postitatud 7 kuud tagasi
ära siis luuleta fu mina pole süüdi et ma sulle ei meeldi ja see pole kommise koht muide
Algaja
Raporteeri
Postitatud 3 kuud tagasi
Tädi palkab Juku lapsehoidjaks laps teeb palju pahandust siis viskas juku lapse prügikasti tädi tuli koju kus mu pojuke on? prügikastis siis tuli prügi auto viis prahi lapsega minema kus mu pojuke nüüd on? autos leitsid prügi auto auto oli tühi kus mu pojuke nüüd on ? põrgus ütles juku

Uustulnuk
Raporteeri
Postitatud 3 kuud tagasi
nahuya
9 vastust.