Eestikasiino.org pakub kasiino ja pokkeri, samuti Rulett ja Blackjacki juhiseid ühes Pokerstars Boonus.
Külasta meie lehekülge täna ja lõika Eesti suurimast Pokkeri teejuhist kasu.
Külasta meie lehekülge täna ja lõika Eesti suurimast Pokkeri teejuhist kasu.
Nädala TOP10
1. Hydro
2. herki50,vixu
3. oliverveimer
4. Need_Help
5. Sannukas123
6. victoriaolen
7. -kj-
8. Rezcom
9. LionHost
10. cap
Nädala võitja
- Foorumid »
- Runescape foorum »
Müüa Runescape raha 16m=12€
Postitatud 1 aasta tagasi
Müüa Runescape raha 16m=12€, tüki kaupa müües on 1m hind 0.8€
Soovi korral jätke kiri mulle postkasti või siia foorumisse.
või saatke mail: aivo0223@hotmail.com
Soovi korral jätke kiri mulle postkasti või siia foorumisse.
või saatke mail: aivo0223@hotmail.com
99% teismelistest nutaksid, kui nad näeksid Justin Bieberit seismas pilvelõhkuja tipus, ähvardades alla hüpata . Kui sa oled 1% , kes istuks popkorniga, ees 3D prillid ning karjuks '' Tee backflip'i '', siis copy see enda päevikusse.
summa kasvab, mitte ei vähene.. kas tõesti siis keegi ei soovi nii odavalt osta?
99% teismelistest nutaksid, kui nad näeksid Justin Bieberit seismas pilvelõhkuja tipus, ähvardades alla hüpata . Kui sa oled 1% , kes istuks popkorniga, ees 3D prillid ning karjuks '' Tee backflip'i '', siis copy see enda päevikusse.
Loomulik reaktsioon oleks väärtust tõsta, kui ostjaid ei leidu
? See pole siin kaugeltki ainus teema, mis puudutab RS-i gp-de müümist, millegipärast on järsku kõigil vaja RS-i kulul elatist teenida.
Mina tuginen arvamusel, et inimestel ei pruugi olla alati raha, mida virtuaalesemete ostmisel tuulde loopida.
Mina tuginen arvamusel, et inimestel ei pruugi olla alati raha, mida virtuaalesemete ostmisel tuulde loopida.
siiani on summa tõusnud ja hind vähenenud, kes tead kuhu see välja jõuab...
m6tetu myya rsi goldi ju :p
soovin k6ike head.
Postitatud 10 kuud tagasi
ma ostaks kõik 12m ära aga tahaks osta sularahaga mingins neti punktis muidu RSN:Robert E Le3 ütle kus elad ja vaatan kas saan tulla
mis see on?
Kuulge ausõna, saatke mulle kiri, ma annan ühe tüübi msni kes teeb odavalt memberiks ja müüb 1 MILJONIT 0.5 EUROGA!
Iluzat suve kõigile! :)
Ja se pole scamm, ise ka ostnud temale ja ka väga paljud teised.
Iluzat suve kõigile! :)
Postitatud 5 kuud tagasi
Müün rs mille 0.35 eur/Mil
msn: insane-pork93@hotmail.com
msn: insane-pork93@hotmail.com