Eestikasiino.org pakub kasiino ja pokkeri, samuti Rulett ja Blackjacki juhiseid ühes Pokerstars Boonus.
Külasta meie lehekülge täna ja lõika Eesti suurimast Pokkeri teejuhist kasu.
Külasta meie lehekülge täna ja lõika Eesti suurimast Pokkeri teejuhist kasu.
Nädala TOP10
1. Hydro
2. herki50,vixu
3. oliverveimer
4. Need_Help
5. Sannukas123
6. victoriaolen
7. -kj-
8. Rezcom
9. LionHost
10. cap
Nädala võitja
| 7 vastust. |
Postitatud 2 aastat tagasi
Olen märganud, et paljud ei saa aru, et pildid, ning videod ei ole mõeldud mitte allkirja määramiseks, vaid profiili lisa infosse panemiseks.
Kõik kellel on mõni pilt või video allkirjas peaks selle sealt kohe eemaldama, ning edaspidi seda sinna mitte panema, selleks on lisainfo.
Kui inimesed aru ei saa, siis olen sunnitud hakkama kustutama selle inimese postitusi/teemasid foorumist, kellel allkirjas pilt/video või mõni muu objekt flashis.
Kõik kellel on mõni pilt või video allkirjas peaks selle sealt kohe eemaldama, ning edaspidi seda sinna mitte panema, selleks on lisainfo.
Kui inimesed aru ei saa, siis olen sunnitud hakkama kustutama selle inimese postitusi/teemasid foorumist, kellel allkirjas pilt/video või mõni muu objekt flashis.
hea et mul pole
Vastake Toyota suppra küsitlusele "selgitame välja gmefriigi keskmise kasutaja vanuse" Ja panustage ka minu teemal ennsutusmäng:mitmenda koha saab eesti eurovisoonil? soovin ilusat tlve lõppu!
ma ei pane alkirja enda pildi alla
õelge kuidas või kust tõmmata css free and multyplayer.........no steame!!!!!!!!!!!!
ma soovitaks cappyl see gamefriiki kodukas allkirjast ära kustutada.
mitte tülitada mõtetute kirjadega!
väga hea Don
OITKE GAMEFRIIK KORRAS IKKA ÄRGE ROPENDAGE ,TE VÕITE TEISTELE PUNKTE KÜLL PANNA AGA ÄRGE ROPENDAGE JA VANDUGE
ma olen ka märganud, et väga paljudel on need videod ja piltid komentaari all
By:Räppar-A
seda ta mõtlebki et need tuleb ära võtta
Vastake Toyota suppra küsitlusele "selgitame välja gmefriigi keskmise kasutaja vanuse" Ja panustage ka minu teemal ennsutusmäng:mitmenda koha saab eesti eurovisoonil? soovin ilusat tlve lõppu!
ega ma loll pole
malihtsalt ütlesin et olen märgand
By:Räppar-A
| 7 vastust. |