Eestikasiino.org pakub kasiino ja pokkeri, samuti Rulett ja Blackjacki juhiseid ühes Pokerstars Boonus.
Külasta meie lehekülge täna ja lõika Eesti suurimast Pokkeri teejuhist kasu.
Külasta meie lehekülge täna ja lõika Eesti suurimast Pokkeri teejuhist kasu.
Nädala TOP10
1. Hydro
2. herki50,vixu
3. oliverveimer
4. Need_Help
5. Sannukas123
6. victoriaolen
7. -kj-
8. Rezcom
9. LionHost
10. cap
Nädala võitja
Hetkel sees
- Foorumid »
- Vaba aeg, hobid »
Mustkunsti trikid? kirjutage kui teate mingisugust
Postitatud 2 aastat tagasi
ma tean mõnda trikki aga kui teie teate kirjutage kirjeldus ja ma kirjutan vastu milliseid ma tean
ma ei usu et paljud viitsivad neid kirjutada
ma tean küll mõnda aga pikk jutt
soovidega ärgu mitte keegi kirjutagu siia trike
bye
ma tean küll mõnda aga pikk jutt
soovidega ärgu mitte keegi kirjutagu siia trike
bye
kommige mind alati 5p ja hinnake mu pilte kh
aga saada lehekülg kust trikke teade said sellest piisab;)
ma ei saand ma oskan suru v2ike n2pp teiste s6rmede taha ja n2ita 2t sul yks s6rm kadund
!
!
tee nii. Võta tavaline läbipaistev klaas siis pane klaas paberile tee pliiatsiga ring ümber,lõika ring välja pane klaasi otsa sisse nii madalale kui võimalik siis võta münt pane selle paberile aseta klaas samavärvi paberile mis värv seal otsaski on siis pane klaasile rätik peale siis aseta klaas koos rätikuga mündi peale ütle mingid võlusõnade moodi sõnad löö kepiga vastu klaasi siis tõmba rätik ära ja näita teistele et münt on kadunud tegelikult on see münt paberi all. Ja kui tahad tagasi võluda siis aseta rätik uuesti klaasi peale ütle võlusõnad kopsa kepiga klaasi peale tsiis tõsta klaas mündi pealt ära kõrvale ja vaata et paberipeale muidu saavad teised aru et seal on paber ees siis on münt seal tagasi tõmba klaasilt rätik pealt ära ja siis teised arvavad tõesti et sa kaotasid mündi ära. Ma olen proovinud ja teised on õnge läinud.
Vastake Toyota suppra küsitlusele "selgitame välja gmefriigi keskmise kasutaja vanuse" Ja panustage ka minu teemal ennsutusmäng:mitmenda koha saab eesti eurovisoonil? soovin ilusat tlve lõppu!
ma oskan 2 trikki yks on see et yks valib kaardi onju siis mina panen selle kaardi pakki tagasi mis valiti segan paki 2ra ja t6mban selle sama kaardi silm kinni pakist v2lja ja siis n2itan v6in 6petada ka nii et kui ta valib kaardi onju siis pane see kaart pakki aga pane enda v2ike s6rm paki sisse taga poolt et kata kaardi taga poolt oma kehaga siis pane enda v2ike s6rm pakis vastu seda kaarti mis valiti siis pane silmad kinni siis t6mba see kart v2ikse s6rmega v2lja ja tehtud v6ite proovida aga annab harjutada ise muidu m6tlesin v2lja
Pange 5p piltidele ja 7 Reitinkuks Pliis
runescape'sse päesed
"siit"
ja minu youtube kasutajasse pääsed siit
"siit"
[color=red]Hehe[/color]
tean paljusid kaardi trikke umbes 6 trikki
õel mul on mingi õpetus
Kui Mängid mõnda Battlefield seeriat siis liitu kommuniga -> http://www.gamefriik.ee/kommuunid/296
Samuti subscribe http://www.youtube.com/user/FirstGamerHD
Ma oskan suht paljusid.
Mul mingi Rick Thomasi trikkide värk jne.
Mul mingi Rick Thomasi trikkide värk jne.
Liituge kommuuniga - Music Is Our Freedom
tean lehegylge http://www.goodtricks.net/frameset6.html
NS
ma ei tea ühtegi ega oska ka....kusi Jürgen Weberilt ehk oskab aidata
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐http://xat.com/v2ikekurk┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Postitatud 1 aasta tagasi
Ma oskan, et tõmban näiliselt tühjadest kätest 25 münti välja! Saladust välja ei räägi ! AAstaid tagasi vannutasin end mustkunstniku vandega
Oliver443
http://www.mafiacreator.com/Mighty-Mafia/ LIITUGE!!! see on KÄSK (soovitus :D)
ma tean paljusid trikke kaardidega+levitatsioon. Aa muide ma olen olnud selle Jürgen Veberi saates...päris cool on ta kui temaga rääkida jne
TheKuroiPC™
kaota kaardipakist kaart-tee salaja õrnalt kõige pealmise kaardi tagumine külg liimiseks(siis, kui sul on kaart tagurpidi)siis las keegi võtab kaardi, aga sulle ei näita. (ära lase tal pealmist kaardi võtta). siis las ta paneb selle kaardi paki peale tagasi(nii, etnad on täpselt ühel kohal, mitte viltu, sest muidu võib selle kergelt üles leida)siis sega pakk hoolikalt, ja lase siis sellel, kes sult kaardi võttis, see kaart üles otsida-see on kadunud(et pakki mitte rikkuda, võid kohe peale etteastet selle kleepunud kaardid lahti teha.
ühikarotid
Postitatud 1 nädal tagasi
tean yhte, aga sellel on vaja väga pikalt seletada õpetust.
kõik hinded mis te mulle annate, saate vastu kaa :)
Postitatud 1 nädal tagasi
Tean ühte, aga ei raatsi avaldada.